Проблем с музиката на Е39 525d 2002год
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с музиката на Е39 525d 2002год
Здравейте,купих си Е39 525d 2002 година голямата навигация и все още съм малко абориген с нея(монитора...
) ,но както и да е единия ми въпрос е , защо понякога ми свири радиото и понякога не ?!?! и другия е , защо като сложа диск в CD Changer-a само пращи и дори не ми изкарва лист с песните,а само СD1-01 или нещо такова беше.. търсих в темите и открих само една,която е забравена от бога вече

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Проблем с музиката на Е39 525d 2002год
За проблема със звука, проблем с радио модул. Най-вероятно е BM24 и има студена спойка. Дай го на някой, който се занимава с електроника да го огледа.
Не знам какво очакваш да ти изписва от CD чейндъра, но ако искаш да виждаш текст, ще ти трябва нов радио модул, нов CD чейджър и преправяне на исталация. Търси за MP3 чейджър. Ето ти една тема viewtopic.php?f=35&t=210244
Не знам какво очакваш да ти изписва от CD чейндъра, но ако искаш да виждаш текст, ще ти трябва нов радио модул, нов CD чейджър и преправяне на исталация. Търси за MP3 чейджър. Ето ти една тема viewtopic.php?f=35&t=210244
Да колега видях и на други Е39ки че няма лист с песни а просто CD1-01,02,03.... и така нататък,лошото е че всичко пише на италиански и не разбирам почти нищо,а много силно ме интересува защо радиото си прави квото си поиска ?!?
а относно CD Changer-a възможно ли е проблема да е в крайното стъпало 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
fonsi написа:... а относно CD Changer-a възможно ли е проблема да е в крайното стъпало
На чейджъра ти нищо му няма, имаш проблем с радиото, както вече ти казах

mad_presley написа:fonsi написа:... а относно CD Changer-a възможно ли е проблема да е в крайното стъпало
На чейджъра ти нищо му няма, имаш проблем с радиото, както вече ти казахИли си купи нов радио модул или намери човек, който да провери твоя.
Абсолютно си прав,чейнджъра свирна има проблем с радио модула,ако няма други мнения темата може да се заключи и огромно благодаря

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да използвам и аз темата... Та с малката навигация съм и почна да ми прави едни проблеми с музиката... Усилвам я на макс и сама се намалява примерно на 50-60% усилвам веднага и пак се намалява до толкова..От време на време няма проблем но през повечето време го прави и другия по-голям проблем е че постоянно почна да гасне музиката,спирам я и я пускам и тръгва нормално след 10-мин примерно същата схема.. И при мен ли е радио модула?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Такааа, нека да използвам темата на колегата, за да не пускам нова.
Днес от нищото, както си свиреше музиката и всичко си беше ОК и след престой в паркирано състояние към час, качвам се в колата и оранжевата светлинка до копчето за усилване на голямата навигация, която индикира, че радиото работи, не свети. Съответно не се чува нито звук. Пускам телевизията, също е без звук. Навигацията също няма звук. Телефона, обаче има звук и се чува през колоните.
Подозрението ми е за радио модула, но нека някой, който се е сблъсквал с такова нещо да го потвърди, за да се ориентирам какво следва. Благодаря предварително!
Днес от нищото, както си свиреше музиката и всичко си беше ОК и след престой в паркирано състояние към час, качвам се в колата и оранжевата светлинка до копчето за усилване на голямата навигация, която индикира, че радиото работи, не свети. Съответно не се чува нито звук. Пускам телевизията, също е без звук. Навигацията също няма звук. Телефона, обаче има звук и се чува през колоните.
Подозрението ми е за радио модула, но нека някой, който се е сблъсквал с такова нещо да го потвърди, за да се ориентирам какво следва. Благодаря предварително!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И аз съм така... радио модул. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Интересното е, че след като извадих всички бушони за проверка, се оправи от самосебе си. Явно е имал нужда от рестарт или просто е имало нещо разместено.
9 мнения
• Страница 1 от 1