Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератор: Технически модератори
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Щом нямаш даден език в настройките, трябва компа да се прекодира и ще се появи.
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
Здравейте, колеги. Понеже не съм много наясно с тези навигации искам да задам малко тъпички въпроси, за които се извинявам, но да си подсигуря дали да я записвам 
BMW Navigation DVD Road Map Europe PROFESSIONAL 2013 DVD3 Eastern Europe - тази карта ще стане ли за бмв х3 с мк4 навигация и също така включва ли "новите" пътища и магистрали? И още един въпрос
BMW Navigation DVD Road Map Europe PROFESSIONAL 2013 DVD3 SPEEDCAM СЕРВИЗИ И МАГАЗИНИ ЗА BMW. - тези спийдкамери включени ли са в навигацията от първия ми въпрос понеже е даден отделен линк за сваляне и ако не - как трябва да се добавят към картата, за да ги запиша заедно на един диск да се чете и картата и да се показват и спийдкамерите?
Поздрави

BMW Navigation DVD Road Map Europe PROFESSIONAL 2013 DVD3 Eastern Europe - тази карта ще стане ли за бмв х3 с мк4 навигация и също така включва ли "новите" пътища и магистрали? И още един въпрос
BMW Navigation DVD Road Map Europe PROFESSIONAL 2013 DVD3 SPEEDCAM СЕРВИЗИ И МАГАЗИНИ ЗА BMW. - тези спийдкамери включени ли са в навигацията от първия ми въпрос понеже е даден отделен линк за сваляне и ако не - как трябва да се добавят към картата, за да ги запиша заедно на един диск да се чете и картата и да се показват и спийдкамерите?
Поздрави

- glasswork
- Потребител
-
- Кара: Е39 Touring
- Мечтае да кара: R 1200 GS Adventure
Колеги, може ли някой да ми помогне в избора на точния файл за сваляне. Колата е Х3 с МК4 компютър и с малката черно-бяла навигация-кодът за навигацията е S606A. Объркването ми идва от там, че на оригиналния диск, който работи в момента пише HIGH и не знам какво означава това. Свалих DVD2 за бизнес навигация но на дисплея изписа, че дискът не е този. Знам че за тази навигация няма България но искам да сложа последна версия - сегашния ми диск е 2007. Предварително мерси.
Здравейте колеги, от 5дена съм собственик на новата 7-ца имам предвид след 2009 , неЗнам f01 ли се води. Интересува ме каква навигация трябва да инсталирам. Аз съм с hdd. Ако е раИ premium видях че е 23gb. MОга ли да я кача на флашка (имам една 32) и какво още трябва да направя, че изчетох няколко странициот темата ама е толкова раводнена ,че мисля,че трябва да се отделят раЗличните навигации в различни форуми.
Благодаря за съдействието
- glasswork
- Потребител
-
Колеги, при мен всичко тръгна идеално с файла BMW Road Map HIGH 2013, който свалих от p2pbg.com
Благодаря за линковете!
P.S. За мое голямо учудване в този файл има карта на България и навигацията частично работи дори и в малки градове като Смолян!!! Още веднъж да припомня, че моята навигация е с черно-бял екран и показва само стрелки.
Благодаря за линковете!
P.S. За мое голямо учудване в този файл има карта на България и навигацията частично работи дори и в малки градове като Смолян!!! Още веднъж да припомня, че моята навигация е с черно-бял екран и показва само стрелки.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Колега, я сложи в настройките да ти излиза екрана разделен на две. Menu/Settings/Screen-Split. След това влез в навигацията и избери Map. После пиши какво е станало
.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 4 Beta

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
kopchev написа:Здравейте колеги, от 5дена съм собственик на новата 7-ца имам предвид след 2009 , неЗнам f01 ли се води. Интересува ме каква навигация трябва да инсталирам. Аз съм с hdd. Ако е раИ premium видях че е 23gb. MОга ли да я кача на флашка (имам една 32) и какво още трябва да направя, че изчетох няколко странициот темата ама е толкова раводнена ,че мисля,че трябва да се отделят раЗличните навигации в различни форуми.
Да колега, можеш да я качиш на флашка, но ще ти трябва код, с който да активираш ъпдейта. Този код го генерират различни хора с руски, латвийски и полски произход. В темата има връзки с тях, плащаш им, взимаш кода и ъпдейтваш. В момента актуалната версия е 2013-2. Линкове има в първия пост.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
- glasswork
- Потребител
-
ivo1bg написа:Колега, я сложи в настройките да ти излиза екрана разделен на две. Menu/Settings/Screen-Split. След това влез в навигацията и избери Map. После пиши какво е станало.
Пробвах но нямам такива настройки. Изпращам снимки от моите менюта.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- glasswork
- Потребител
-
В подменю SET няма screen-split.
- Wardog
- Потребител
-
- Кара: BMW e65 745i
- Мечтае да кара: хората да бъдат по-добри...
Здравейте,
извинявам се, че ползвам тази тема, но вече няколко пъти се опитвам да добавя нова и всеки път или не я одобряват администраторите, или я заключват.
Та... по темата - харесам съм Х5 Е53, но за моя жалост е с Business (или иначе казано - малката) навигация. Искам да попитам:
1. Има ли и ако да - каква е разликата между Professional и Business, освен в дисплея (изображение, размер и т.н.)?
2. Освен самият диплей (конзолата), ще ми трябва ли някакъв друг модул или окабеляване, за да мога да сменя евентуално Business навигацията с Professional?
Благодаря предварително за отделеното време и внимание!
извинявам се, че ползвам тази тема, но вече няколко пъти се опитвам да добавя нова и всеки път или не я одобряват администраторите, или я заключват.
Та... по темата - харесам съм Х5 Е53, но за моя жалост е с Business (или иначе казано - малката) навигация. Искам да попитам:
1. Има ли и ако да - каква е разликата между Professional и Business, освен в дисплея (изображение, размер и т.н.)?
2. Освен самият диплей (конзолата), ще ми трябва ли някакъв друг модул или окабеляване, за да мога да сменя евентуално Business навигацията с Professional?
Благодаря предварително за отделеното време и внимание!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Ако имаш малък монитор 4:3, просто сменяш монитора и имаш профешънъл с 16:9
.

- Wardog
- Потребител
-
Точно това имах предвид - много благодаря!
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
ivo1bg написа:Ако имаш малък монитор 4:3, просто сменяш монитора и имаш профешънъл с 16:9.
как така само сменяш дисплея?

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Добре де, монитора, хед юнита, модула с екрана, туча с дисплея, джаджата с цветния екран и т. н.
.
Евентуално ще трябва да се прекодира навигацията от Normal на Widescreen.

Евентуално ще трябва да се прекодира навигацията от Normal на Widescreen.
- Wardog
- Потребител
-