Проблем с монтаж на ел.седалки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с монтаж на ел.седалки
Здравейте!
Бях с обикновенни седалки и си сложих кожени, рекаро,електрически с подгрев, памет и лумбаго
Прекарах си +, - и К-линията, всичко стана 6, но паметта не работи, и по точно като натискам числаса седалката си утива на запаметените позиция (трябва да държа натиснато копчето, не става с едно натискане, защо така?), но като натисна М-то и нищо не става (колата е на контакт), някакви идеи?Колата е преди фейса, а седалките са фейсови ако има някакво значение.
Бях с обикновенни седалки и си сложих кожени, рекаро,електрически с подгрев, памет и лумбаго

Прекарах си +, - и К-линията, всичко стана 6, но паметта не работи, и по точно като натискам числаса седалката си утива на запаметените позиция (трябва да държа натиснато копчето, не става с едно натискане, защо така?), но като натисна М-то и нищо не става (колата е на контакт), някакви идеи?Колата е преди фейса, а седалките са фейсови ако има някакво значение.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Re: Проблем с монтаж на ел.седалки
Всичко ти е нормално колега. Колкото до копчето "М", комбинация с него + 1,2,3 запаметява моментната ти позиция.

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
M6 написа:Не трябва ли да светне червено това М като се натисне?
Не гледам там често, но мисля, че да. До колкото си спомням, натискаш "М", то светва в червено известно време, в което ти трябва да избереш позиция 1,2 или 3, на която да се запамети моментното положение на седалката.

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Пробвай да натиснеш копчето с позицията преди да вкараш ключа,при мен така си нагажда позицията без да задържам копчето,ако обаче е запалена или на контакт трябва да държа копчето:)
Не иска да се оправя, нито свети нито запаметява, а си има връзка с к-линията 

6 мнения
• Страница 1 от 1