Предлагат ми Е30 2.4 Д

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Master of the dark side
Аватар

Мнение от MiRaCuLiX » 15 Сеп 2006, 16:35

Аз не мисля така моята 324ДТ (когато е с читав комп че моят фироса) си върви супер държи си странните 220 на магистралата (макар да ме е страх да не ми падне някое колело) набира си супер ... дава ми разход в града 7.2 7.5 извън при 100 120 5.2 5.5 какво повече от една кола :)
BMW never stop's ....

Любо Тодоров

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Сеп 2006, 20:38

ти само по околовръстното ли караш бре?
аз под 8 в града не съм свалял без задръствания :shock:
Ама при мене сигурно е заради шпера нимо са сдържа :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Сеп 2006, 23:33

ей големи сте гяволи мислите че си првя майтап с вас кво е тва 324тд което гори 8 градско ще ви кажа само ващо тука наще 324тд са бараби и не са кат ваще ваще горят 8 а наще 10 кво ми фалите 324 тд приятеля ми имаше такова докараха му го нов внос ЕЙ тва момче бял ден не видя от тая колица иначе за дизел върви много ама тва ли е най важното в един автомобил и мой комшия го имаше и той ревеше от тая колица и то много картера е на педя от асфалта вози като лагерна количка стрелката на температурата върви заедно с километража :mhihi: :mhihi: който не вярва идва ми на гости ще :drink: и ще му покажа нагледно
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 16 Сеп 2006, 14:17

bmwfena написа:ей големи сте гяволи мислите че си првя майтап с вас кво е тва 324тд което гори 8 градско ще ви кажа само ващо тука наще 324тд са бараби и не са кат ваще ваще горят 8 а наще 10 кво ми фалите 324 тд приятеля ми имаше такова докараха му го нов внос ЕЙ тва момче бял ден не видя от тая колица иначе за дизел върви много ама тва ли е най важното в един автомобил и мой комшия го имаше и той ревеше от тая колица и то много картера е на педя от асфалта вози като лагерна количка стрелката на температурата върви заедно с километража :mhihi: :mhihi: който не вярва идва ми на гости ще :drink: и ще му покажа нагледно

Ма ти като те гледам, по разкази на очевидци можеш да се изкажеш за всяка кола, нищо че не си имал такава и не си карал.
В тоя дух - на един приятел, на брат му гаджето има колежка, чиито свекър има братовчед, на който на леля му племенника й се е качвал на 324тд и е спукал главата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Сеп 2006, 19:44

отказвам се да споря явно че след като не съм притежавал такава кола нямам право на глас :confused: така е всеки хвали квото кара :D последно искам да кажа че между 324тд и 324д избирам 2рото тва първото е хубаво но не е за мен нека си остане за вас
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Сеп 2006, 12:03

bmwfena написа:отказвам се да споря явно че след като не съм притежавал такава кола нямам право на глас :confused: така е всеки хвали квото кара :D последно искам да кажа че между 324тд и 324д избирам 2рото тва първото е хубаво но не е за мен нека си остане за вас

Колега недей така гореописаните работи са смешни и се постигат само с немърлива поддръжка ;)
За да спукаш главата трябва да я оставиш без вода да я прегрееш и тя ще роди мноо ясно това за коя кола не важи?
Температурата се покачва щото ви се свидят 135лв. за виско еми каво да ти кажа както един Юзър казва като неможете да поддържате си купете лади те са по здрави :mhihi:
Мойта по километраж е на 240000 а в действителност само тя си знае :mhihi:
въви прилично харчи нормално масло като за турбо дизел вози си много добре и удоволствието от шофирането е на лице :driving:
А този и онзи новите вносове не ме интересуват понеже на бай станчо от сусурлво ми била кофти 324тд то и айде са тия пукат глави тва онова.
Почти година я карам през това време следя редовно форума почти не затварям страницата и наблюденията са ми,че от толкова 324тд и 524тд от форума никой не е изревал от глава ,а понеже много ги пукат един колега от пак една година може и повече аз от тога ва знам че си разпродава колата на части след тотализация още не е продал главата щото те много ги пукат разбираш ли и няма кой да я купи :mhihi:
Схвана ли ми мисълта колите имат други слаби места не точно тези които си споменал затова те заяждаме ;)
Изображение

Предишна

Назад към E30