Бял екран на навигация 4:3

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d

Бял екран на навигация 4:3

Мнение от baraccuda » 02 Юли 2013, 23:27

Здравейте колеги.. Търсих в търсачката, но намерих само една тема, която не ми помага особено. Навигацията е малката 4:3 и ако може да ми кажете от къде мога да разбера мк-колко e ? Играх си с инпа и по едно време ми излезе, че иска CD key. Четох, че трябва някакъв софтуер. Мой приятел записа диск пуснахме го и сега показва само бял екран и ни приема ни предава ... Някакви съвети какво да я правя ? Благодаря предварително ! :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330d
Мечтае да кара: BMW Alpina B7

Re: Бял екран на навигация 4:3

Мнение от PavelPavlov » 03 Юли 2013, 11:23

Здрасти,

Кое ти показва бял екран? INPA-та или монитора в колата? Ако е монитора в колата, какво точно си променил с INPA-та в модула(ако имаш скрииншоти)? В момента модула детект-ва ли се с INPA? А за МК-то - в инфо страницата на модула трябва да пише точната версия? Също ако снимаш CD drive-a ще може да ти посдкажем

Поздрави,
Павел

МК2
Изображение
МК3
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d

Мнение от baraccuda » 03 Юли 2013, 19:42

Така, навигацията ми е МК3. Барникахме я с Inpa на един мой приятел. Влязохме в някакво меню на навигацията, без да правим нищо излязохме и изведнъж екрана на навигацията стана син и ми поиска сд кей. "уж" разбиращият ми приятел прави някакви дискове, пуска ги, но вероятно не са правилно направени и сега показва бял екран. Ако може да ми кажете точно кой файл да сваля и запиша, за да тръгне навигацията!
Поздрави Данчо !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330d
Мечтае да кара: BMW Alpina B7

Мнение от PavelPavlov » 05 Юли 2013, 9:51

Здрасти, не съм сигурен дали те разбрах правилно. В момента изобщо не ти работи монитора в колата и свети бяло или свети бяло само като избереш от главното меню навигацията? Точно в кой модул пипахте? А относно номера - при мен поне в оригиналните книжки имаше някакъв сериен номер, ако пазиш твоите можеш да потърсиш там?

Поздрави, Павел

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 05 Юли 2013, 17:51

http://www.neiloakley.com/

Теглиш BMW Navigation OS - v32 (Night Mode MK3 Only - MODE2/FORM1) !!!!
Този твоя приятел да не ти е инсталирал софтуер за МК4 и да ти е отрепъл компютъра?
Записваш го с ултра исо
http://www.youtube.com/watch?v=-__kMbR3aWs
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

Потребител
Аватар

Мнение от venci_e46 » 16 Яну 2015, 9:46

Здравейте темата е много стара,но се надявам някои да се отзове.аз май направих тази глупост с отрепването на компа инсталирах може би диск за мк4 а съм с модул мк3 и малката навигация безцветната,и сега не ми приема никакви дисккове и изобщо не ми излиза на малкия дисплей надписа навигация моля помагаитеееее :((((((

Назад към E46