Проблем с ПАЛЕНЕ , ПОМОЩ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с ПАЛЕНЕ , ПОМОЩ
donpatrona написа:Не вярвам да не си се интересувал, в кой "специализиран сервиз" ти е карал колата... това цък - цък не се оправя от самосебе си ...
Варианта с акумулатора все още важи... ;-) поразпитай ... ако не си все още ;-)
Здравей не съм поразпитал все още , за сега вече става 1 седмица мисля и наистина нямам проблем с паленето , а как се е оправило от самосебе си незнам :д .. , за специализирания сервиз не го питах кой е каза ми улицата ама не съм се интересувал , от там са му казали че няма проблем и пали незнам колега ;д , но забелязвам еидн проблем които преди го имах също и трябва да питам в друга тема или да отида в сервиза , като сменям предавките примерно карам на 3та с около 1300 оборота -1500 , връщам на свободна оборотите нали падат и започват да лавират се едно стрелката играе падат на почти към 500 връщат се до към 1000 пак падат и се връщат незнам как да го обясня точно

- ivelinbotev
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
почисти си стъпковия мотор; би трябвало да се оправят оборотите; аз имах същия проблем
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ociata написа:Понеже е хубаво да го има в тази тема - акумулатор не се мери с мутлицет! Мери се с товарна вилка
Меренето с товарна вилка му разказва играта. Има тестери, които мерят какво е останало от стартовият ток спрямо фабричните стойности, без да се товари акумулатора. Същият тестер измерва с голяма точност до каква стойност спада напрежението при стартиране на двигателя.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2