vin номер,колко и къде са набити

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 740IA
Детайли за колата: httphttp://www.vbox7.com/play:f2127efb: ... id=3123239

vin номер,колко и къде са набити

Мнение от dido shumen » 24 Юни 2013, 16:31

Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д

старши ентусиаст
Аватар

Re: vin номер,колко и къде са набити

Мнение от Kris » 24 Юни 2013, 22:02

Има но не са "набити" и съответно в кат не ги признават.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Юни 2013, 9:48

dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д

На лявото бомбе заедно с номера на боята инфо за кг ...а какъв е проблема,че е пренабит ли :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 25 Юни 2013, 9:54

Gqbriel написа:
dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д

На лявото бомбе заедно с номера на боята инфо за кг ...а какъв е проблема,че е пренабит ли :mhihi:

и аз за там знам, иначе ако проблема е в КАТ на този прословут десети канал в София, успех, мойта нищо и нямаше и само дето не се навряха между корите и мотора да ровят, половин час ме държаха

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 25 Юни 2013, 10:03

iv4o9999 написа:
Gqbriel написа:

и аз за там знам, иначе ако проблема е в КАТ на този прословут десети канал в София, успех, мойта нищо и нямаше и само дето не се навряха между корите и мотора да ровят, половин час ме държаха

A врат се,даже накараха мен да чистя за да го видят!!!!!Наглите - искаха да отида в някой сервиз,да си оставя корите по мотора и пак да отида,при положение,че ги чакам 2 часа ...е да ама не сваллих си ги там ,изчистих си и им теглих едни майни...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 25 Юни 2013, 10:08

мани само тука го има това а сега ако решиш двигател да сменяш, примерно от 2.5 на 3.0 няма такава занимавка, търчане по техно тестове министерство на транспорта и т.н. , защото само тука номера на мотора е от "изключителна важност"

Спирам с :OT: докато мога :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 25 Юни 2013, 10:31

Gqbriel написа:

Набития номер не беше ли на дясното бомбе?
Изображение
На лявото е табелка с вида на двигателя и другата информация.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330XD

Мнение от totiboy » 25 Юни 2013, 10:48

някой може ли да обобщи на колко места и къде са по-точно набити номера, къде би трябвало да има стикери и тн?
за да се сверява при покупка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 25 Юни 2013, 10:49

JTD написа:
Gqbriel написа:

Набития номер не беше ли на дясното бомбе?
Изображение
На лявото е табелка с вида на двигателя и другата информация.

E да де - колегата пита освен него ;) на дясното е набит на лявото го има на стикер да кажем

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 25 Юни 2013, 11:21

Gqbriel написа:E да де - колегата пита освен него ;) на дясното е набит на лявото го има на стикер да кажем

Аха, аз си мисля, че пита само за набит номер. В този случай ВИН-на го има и на табелката, да. :yes:

п.п. В интерес на истината за първи път на канал в КАТ, онзи на който минават само БМВ-тата и Мерцедесите, не ме караха да правя нищо. Нямаше го онова - я търкай тук, че не се вижда. :)

Разчоплиха защитното фолио, което е върху ВИН-а. Чак и някакъв уред като микроскоп сложиха върху него за сверка. Баси, само очаквах да ми кажат, че колата е с пренабити номера. :)

За сметка на това не минах спирачките и не ми дадоха малкия талон, защото съм имал над 90% разлика между лява и дясна страна на спирачките. :idea:

След 2 часа идвам (отивам) пак (минах през един пункт за ГТП да си взема разпечатка) - опит номер 2 в същия ден - викам - минах през сервиз и ми оправиха колата и ето разпечатката от тях. Те гледат разпечатката и пак я качват. Втория опит минах с ... 0% разлика. Мамицата им. :bang:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

Назад към E46