vin номер,колко и къде са набити
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dido shumen
- Потребител
-
- Кара: 740IA
- Детайли за колата: httphttp://www.vbox7.com/play:f2127efb: ... id=3123239
vin номер,колко и къде са набити
Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д
Re: vin номер,колко и къде са набити
Има но не са "набити" и съответно в кат не ги признават.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д
На лявото бомбе заедно с номера на боята инфо за кг ...а какъв е проблема,че е пренабит ли

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Gqbriel написа:dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д
На лявото бомбе заедно с номера на боята инфо за кг ...а какъв е проблема,че е пренабит ли
и аз за там знам, иначе ако проблема е в КАТ на този прословут десети канал в София, успех, мойта нищо и нямаше и само дето не се навряха между корите и мотора да ровят, половин час ме държаха
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:Gqbriel написа:dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д
и аз за там знам, иначе ако проблема е в КАТ на този прословут десети канал в София, успех, мойта нищо и нямаше и само дето не се навряха между корите и мотора да ровят, половин час ме държаха
A врат се,даже накараха мен да чистя за да го видят!!!!!Наглите - искаха да отида в някой сервиз,да си оставя корите по мотора и пак да отида,при положение,че ги чакам 2 часа ...е да ама не сваллих си ги там ,изчистих си и им теглих едни майни...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
мани само тука го има това а сега ако решиш двигател да сменяш, примерно от 2.5 на 3.0 няма такава занимавка, търчане по техно тестове министерство на транспорта и т.н. , защото само тука номера на мотора е от "изключителна важност"
Спирам с
докато мога 
Спирам с

Gqbriel написа:dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д
Набития номер не беше ли на дясното бомбе?
На лявото е табелка с вида на двигателя и другата информация.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
някой може ли да обобщи на колко места и къде са по-точно набити номера, къде би трябвало да има стикери и тн?
за да се сверява при покупка.
за да се сверява при покупка.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
JTD написа:Gqbriel написа:dido shumen написа:Имаме проблем с номера на шасито,който е набит в дясната старна.Има ли други номера по колата? Компакт Е46 320д
Набития номер не беше ли на дясното бомбе?
На лявото е табелка с вида на двигателя и другата информация.
E да де - колегата пита освен него

Gqbriel написа:E да де - колегата пита освен негона дясното е набит на лявото го има на стикер да кажем
Аха, аз си мисля, че пита само за набит номер. В този случай ВИН-на го има и на табелката, да.

п.п. В интерес на истината за първи път на канал в КАТ, онзи на който минават само БМВ-тата и Мерцедесите, не ме караха да правя нищо. Нямаше го онова - я търкай тук, че не се вижда.

Разчоплиха защитното фолио, което е върху ВИН-а. Чак и някакъв уред като микроскоп сложиха върху него за сверка. Баси, само очаквах да ми кажат, че колата е с пренабити номера.

За сметка на това не минах спирачките и не ми дадоха малкия талон, защото съм имал над 90% разлика между лява и дясна страна на спирачките.

След 2 часа идвам (отивам) пак (минах през един пункт за ГТП да си взема разпечатка) - опит номер 2 в същия ден - викам - минах през сервиз и ми оправиха колата и ето разпечатката от тях. Те гледат разпечатката и пак я качват. Втория опит минах с ... 0% разлика. Мамицата им.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
10 мнения
• Страница 1 от 1