:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Ако искаш мога да ти покажа каде съм бил и всеки път ти казвах по телефона да се обадиш на колегата ! И не се опитвай да ме изкараш виновен защото още в началото ти казах как да провериш мембраната .Ти най нагло се опитваш да изопачиш нещата и да ме изкараш виновен че сам ти продал клапа с пробита мембрана което НЕ Е ВЯРНО ако иска някой нека дойде да му покажа че е здрава.

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Извинете,че ви занимавах с моя незначителен проблем.
Последна промяна stormrider на 25 Юни 2013, 19:11, променена общо 1 път
С много любов към децата!
- stormrider
- младши ентусиаст
-
Аз нямам претенции към никого.
Последна промяна stormrider на 25 Юни 2013, 19:13, променена общо 1 път
stormrider написа:Колеги ,в тази тема модераторите на произволен принцип ли действат или си има правила?
Подавам ви инфо за "колега",който действа некоректно,а няма никакво развитие.
Същевремено дори му се прави услуга и някой мод трие моите постове в темата му.
Тук уж всички сме наши,ама някои са по наши ,така ли?
Съгласен съм, с колегата

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Искам само да Ви помоля да се укротите малко и да НЕ държите сметка на модераторския екип измисляйки си разни глупости !
Не - не се работи на произволен принцип и не - модераторите, който "отговарят" за темата за некоректни са основно двама - единия в момента е извън страната и го обстрелват с калашници и ракети, а другият има свои ангажименти !
Разбирам раздразнението Ви от некоректният според Вас колега (казвам според Вас, защото не е чута и неговата страна!), но въпреки това - имайте в предвид, че ние модераторите СЪЩО имаме работа, семейства, нужди, грижи и т.н. !
Не сме тук денонощно, не сме тук всеки божи ден !
Имайте малко търпение и ... престанете да се опитвате да уязвявате модераторският екип !
Не - не се работи на произволен принцип и не - модераторите, който "отговарят" за темата за некоректни са основно двама - единия в момента е извън страната и го обстрелват с калашници и ракети, а другият има свои ангажименти !
Разбирам раздразнението Ви от некоректният според Вас колега (казвам според Вас, защото не е чута и неговата страна!), но въпреки това - имайте в предвид, че ние модераторите СЪЩО имаме работа, семейства, нужди, грижи и т.н. !
Не сме тук денонощно, не сме тук всеки божи ден !
Имайте малко търпение и ... престанете да се опитвате да уязвявате модераторският екип !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
stormrider написа:Колеги ,в тази тема модераторите на произволен принцип ли действат или си има правила?
И на теб и на 4len4o ще ви кажа само едно - сдържайте си нервите, когато са ви в повече. Никой няма да ви търпи отношението. Никой. След като не можеш да следваш и спазваш условията за пускане на инфо за некоректни потребители може да търсиш вината сам в себе си... ма сигурно условията не важат за тебе, щото си по-свой, а?
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Няма ваши, няма наши. Писал съм на колегата за проблема, който е между вас. Чакам отговор от негова страна.
Модераторите тук работят еднакво за всички потребители.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
Моля, изтрийте ми мненията в тази тема.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Вместо да се правиш на обиден, можеше да се опиташ да вникнеш в нещата и да разбереш къде не си прав. Щото е лесно да влизаш с рогата напред, ама после май-май не можеш да търпиш критика...
Така или иначе казусът ти е известен, така че при липса на адекватна реакция от страна на ответната страна нещата ще се случат както се случват по принцип в такива ситуации.... макар и да наричаш твоята "незначителна".
Така или иначе казусът ти е известен, така че при липса на адекватна реакция от страна на ответната страна нещата ще се случат както се случват по принцип в такива ситуации.... макар и да наричаш твоята "незначителна".
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
4len4o написа:stormrider написа:Колеги ,в тази тема модераторите на произволен принцип ли действат или си има правила?
Съгласен съм, с колегата
Ти пък с кое си съгласен, я ми дай пример, защото ако не го направиш ти гарантирам доста дълга почивка.
Ако погледнеш темата назад, във всяко едно оплакване получено в тези тема сме се намесвали и сме реагирали максимално адекватно!Бил съгласен

Колеги, вашите проблеми и вашите грижи не са на първо място за нас, разберете го!Имаме семейства и личен живот, който понякога е изпълнен и с проблеми, към които вниманието ни е насочено основно!
Ако колегата реши да си коригира мненията и да напише какво е станало, ще се отнесем към неговия случай с нужното внимание, както сме го правили с всички останали.Факт е, че има случай, в които не можем да вземем решение, кой е крив и кой е прав, но такива случай са много малко!
За напред си мерете приказките или първо погледнете мненията назад, за да видите, дали към всеки сигнал няма и съответната реакция, та била тя и след време!
- stormrider
- младши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:4len4o написа:stormrider написа:Колеги ,в тази тема модераторите на произволен принцип ли действат или си има правила?
Съгласен съм, с колегата
Ти пък с кое си съгласен, я ми дай пример, защото ако не го направиш ти гарантирам доста дълга почивка.
Ако погледнеш темата назад, във всяко едно оплакване получено в тези тема сме се намесвали и сме реагирали максимално адекватно!Бил съгласен![]()
![]()
![]()
Колеги, вашите проблеми и вашите грижи не са на първо място за нас, разберете го!Имаме семейства и личен живот, който понякога е изпълнен и с проблеми, към които вниманието ни е насочено основно!
Ако колегата реши да си коригира мненията и да напише какво е станало, ще се отнесем към неговия случай с нужното внимание, както сме го правили с всички останали.Факт е, че има случай, в които не можем да вземем решение, кой е крив и кой е прав, но такива случай са много малко!
За напред си мерете приказките или първо погледнете мненията назад, за да видите, дали към всеки сигнал няма и съответната реакция, та била тя и след време!
Истина е ,колега,това което казваш.Реакцията ми беше свързана, точно с това ,че винаги си реагирал своевремено.Докато при моя случай,нямаше веднага реакция от твоя страна и това беше причина за моя коментар.Приемете извиненията ми!
А що се касае до моя въпрос, не смятам да ви занимавам повече с него.
- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
Изключителна некоректност от този потребител : memberlist.php?mode=viewprofile&u=13502 ,- bate_dimo
Поръча си кабел за диагностика от мен , набута ме с 2 посоки куриер , не отиде да си го вземе и лошото е че друго момче от форума го искаше но в този форум да сме коректни изпращаме на първият желащ.Така "колегата" освен че ме набута с 2 пъти доставката , така и не реализирах продажба заради него. Беше си дал фалшив номер на който не дига още при поръчката явно с мисъл да не отиде да си вземе пратката, намерих му номера от друга обява тук и днес ще отида , утре ще отида , смси му писах, никакъв отговор и зантересованост.Поне да се извини и като мъж да отиде да си плати доставките.Изгубеното време , нереализирана продажба и телефонни разговори нека са на моя сметка...
Моля администраторите да реагират нещо , винаги съм се радвал че членовете на този форум са едни от най-сериозните и точни хора и винаги до сега са постъпвали коректно.
Поръча си кабел за диагностика от мен , набута ме с 2 посоки куриер , не отиде да си го вземе и лошото е че друго момче от форума го искаше но в този форум да сме коректни изпращаме на първият желащ.Така "колегата" освен че ме набута с 2 пъти доставката , така и не реализирах продажба заради него. Беше си дал фалшив номер на който не дига още при поръчката явно с мисъл да не отиде да си вземе пратката, намерих му номера от друга обява тук и днес ще отида , утре ще отида , смси му писах, никакъв отговор и зантересованост.Поне да се извини и като мъж да отиде да си плати доставките.Изгубеното време , нереализирана продажба и телефонни разговори нека са на моя сметка...
Моля администраторите да реагират нещо , винаги съм се радвал че членовете на този форум са едни от най-сериозните и точни хора и винаги до сега са постъпвали коректно.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му, а сега очакваме неговия отговор.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
bate_dimo вече има червено над ника.
Искам да се оплача от колегата bmwman за некоректност бе публикувал във форума тема че си търси датчик за воден радиатор като аз му предложих датчика заедно с цял радиатор който евентуално ако иска да му остане за резервни части и тъй като не бях сигурен дали е перфектен му дадох цена от 40 лв за целия воден радиатор който е от кола с клима той ме помоли за коментар от 5 лв и ако съм съгласен да му го пускам с еконт на адреса с опция преглед така и стана на 35 лв радиатора замина със всичкото си към него той го е прегледал в еконт и го е взел след 2 дни въпросният ми се обажда да ми каже че радиаторът протекъл отнякъде при положение че му трябваше само датчика и сега го е пуснал обратно по еконт за моя сметка с наложен платеж като дори е променил темата си в форума от "търся датчик за воден радиатор" на "търся воден радиатор" извинявам се но нека следващия път колеги като него поясняват какво им трябва все пак перфектни такива радиатори вървят по 90-100 лв той го получава за 35 като иска датчик а в последствие и перфектен радиатор ето линк към неговата тема както и копие от това което сме си писали където ясно се вижда че темата му е била редактирана малко по рано днес viewtopic.php?f=16&t=345260
ето и нашите лс
Re: Датчик за воден радиатор за Е36
Изпратено на: 25 Юли 2013, 15:48
от Flyp
http://postimg.org/image/jevme48xb/
eto kolega kakto ti kazax sus vsichko kum nego
Изпратено на: 25 Юли 2013, 15:31
от bmwman
Prati snimka da go vidq
Изпратено на: 25 Юли 2013, 11:35
от Flyp
Заглавие: Датчик за воден радиатор за Е36
bmwman написа:
Датчика който седи отстрани на водния радиатор за вклячването на ел.перката при Е36 с климатик
Може и цял воден радиатор за кола с климатик с датчика ако е на добра цена
предлагайте само на ЛС с цена и със снимки
ето снимка за модела на датчика -с 3 крачета е
Kолега датчика заедно с водния радиатор към него както и казанчето със капачка отгоре всичко комплект 40 лв от пловдив работя с еконт поздрави
Изпратено на: 26 Юли 2013, 8:12
От: bmwman
До: Flyp
ок мерси
гр. Бургас до офис МЕДЕН РУДНИК на Еконт с опция преглед
за Георги Костадинов 0896 642 631
ето и нашите лс
Изпратено на: 25 Юли 2013, 15:48
от Flyp
http://postimg.org/image/jevme48xb/
eto kolega kakto ti kazax sus vsichko kum nego
Изпратено на: 25 Юли 2013, 15:31
от bmwman
Prati snimka da go vidq
Изпратено на: 25 Юли 2013, 11:35
от Flyp
Заглавие: Датчик за воден радиатор за Е36
bmwman написа:
Датчика който седи отстрани на водния радиатор за вклячването на ел.перката при Е36 с климатик
Може и цял воден радиатор за кола с климатик с датчика ако е на добра цена
предлагайте само на ЛС с цена и със снимки
ето снимка за модела на датчика -с 3 крачета е
Kолега датчика заедно с водния радиатор към него както и казанчето със капачка отгоре всичко комплект 40 лв от пловдив работя с еконт поздрави

Изпратено на: 26 Юли 2013, 8:12
От: bmwman
До: Flyp
ок мерси
гр. Бургас до офис МЕДЕН РУДНИК на Еконт с опция преглед
за Георги Костадинов 0896 642 631
Назад към Авточасти и аксесоари