Прекъсване на контакт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- stanesblack
- Потребител
-
Прекъсване на контакт
Здравейте Колеги,колата ми е БМВ е46 328и.Имам следния проблем-качвам се в колата,давам на контакт(нали светкат всички лампи),въртя на стартер,завърта,но не пали и след това гледам че на таблото лампите са угаснали(примерно температурата на водата е на 0,а дефакто колата е загряла).Връщам и пак отново давам контакт....и колата пали...т.е когато ми направи проблема отначало светнат лампите(АСЦ,Еърбег и т.н и веднага гаснат,все едно не е на контакт,върти на стартер но не пали).И бях забелязал,че когато иска да ми направи тоя проблем...лампите светят по-слабо...примерно давам на контакт и светка нали ръчната(обаче някво бледо червено),връщам и пак давам контакт(вече лампата си свети нормалнот.е по-силно)и колата пали.Моля Ви помогнете,че е много дразнещо и почна да го прави често.Вчера половин час си играх,докато дойде контакта.....
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Re: Прекъсване на контакт
Някои колеги казват, че при проблем с клемореда лампите по таблото мигат. При теб направо гаснат ли?
Както ги описваш нещата, не изглежда да е проблем с акумулатор или стартер, така че може наистина клемореда да прави мизерии.
Както ги описваш нещата, не изглежда да е проблем с акумулатор или стартер, така че може наистина клемореда да прави мизерии.
- stanesblack
- Потребител
-
Ако при мигане да разбирам,че гаснат и после пак идват....Да,ама не да мигат като мигач примерно
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Колега пробвал ли си акумулатора да видиш дали са затегнати клемите и дали не са окислени.!?
- stanesblack
- Потребител
-
Акумулатора си е добре,като врътна един път ключа,радиото си работи,фаровете мога да пускам,върти и перфектно на стартер....не е от акумулатора.Днеска пробвах,дадох на контакт,но все едно ключа беше на като го врътнеш един път и го изчаках и след около 5 минути дойде и колата запали......но е гадно...ако ми изгасне на светофар...не ми се мисли ;D
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
на това ли му казвате клеморед ?
тука трябва да е преоблема.

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=596758
тука трябва да е преоблема.

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=596758

- stanesblack