Вярно ли е ,че Е39 най-не се краде?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
И ако да - защо?
Благодаря!
И ако да - защо?
Благодаря!
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Вярно ли е ,че Е39 най-не се краде?
Според мен най новите модели (E60,E90,E92,X6 ...) представляват най голям интерес на тези долни индивиди , E39 е хубава също,тук има един пич който си я държи в автокъща,една сива с ///M брони може би с право за всеки случай .
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Най вече заради цената...
Всичко се краде,зависи колко хваща окото! А от Е39 бих казал ,че много се краде-само че екстрите и
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Всички BMW-та се крадът. На мой познат му гепиха голф 2
Нито има врагове, нито нищо. С по-нормални цени за части, за скъпите не коментирам

- de.auto
- Потребител
-
- Кара: BMW
Зависи какво искаш да кажеш - отделни елементи или цялата кола.
Факт е, че не ги крадат цели,но за жалост използват колите ни за донори. Мисля, че на доста колеги се е случвало да се събудят без М-брони,огледала,липове,стъкла на огледала, фарове HELLA, навигации.
Чувстовото е ужасно
Обаче ако сравним с E46, направо не ни ги пипат.
Ще ви дам един пример - Преди да си взема гараж, паркирам Е39 и Е46-цата CI ми една до друга. Точиха ми бензин от Е46, взеха ми лайстните (хромирани - хром пакет, всеки запознат знае колко струват), огледала.Един ден се бяха опитали да свалят и бронята (за мое щастие точно 1 месец преди това я бях усилил) и си бяха тръгнали само с номера - вече съм съм го нитовал и него след като се наложи да я пререгистрирам наново
Факт е, че не ги крадат цели,но за жалост използват колите ни за донори. Мисля, че на доста колеги се е случвало да се събудят без М-брони,огледала,липове,стъкла на огледала, фарове HELLA, навигации.
Чувстовото е ужасно

Обаче ако сравним с E46, направо не ни ги пипат.
Ще ви дам един пример - Преди да си взема гараж, паркирам Е39 и Е46-цата CI ми една до друга. Точиха ми бензин от Е46, взеха ми лайстните (хромирани - хром пакет, всеки запознат знае колко струват), огледала.Един ден се бяха опитали да свалят и бронята (за мое щастие точно 1 месец преди това я бях усилил) и си бяха тръгнали само с номера - вече съм съм го нитовал и него след като се наложи да я пререгистрирам наново

ОРИГИНАЛНИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ внос от Германия
Може да намерите всичко за вашите автомобили при нас
ОБЯВА--> АВТОЧАСТИ НА ТОП ЦЕНИ!
- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
Аз съм на обратното мнение.Мойта я откраднаха за съжаление 

И да се гордея и да не се гордея,
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Всичко се краде, дали за части, дали за двойник.......Не се успокоявай с приказки от 1001 нощ.......
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Крадат се, много при това, предимно дизели. Изнасяли ги за Украйна, Грузия и не знам още къде... Аз лично познавам поне трима човека, които изгоряха с Е39-и за последната година и половина, не броя темите във форума.
Never mistake motion for action...
Един познат му я гепиха пред блока в същия ден в , който си я докара от чужбина. Даже не можа да я покаже на семейството , докато се качи и слезнат я нямаше
Иначе и аз рядко чувам за откраднати Е39-ки , е виж Е46-ците заминават като топъл хляб

Иначе и аз рядко чувам за откраднати Е39-ки , е виж Е46-ците заминават като топъл хляб

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Големи ядове имахме с едно Е39 допреди 2 години - беше фейсова с прилежащите екстри. Равносметката - две брони с кръглите халогени, един чифт фарове, огледала изкъртени, даже веднъж едно кожено яке от задната седалка гепиха..колата накрая се продаде с броня от преди фейса и с турски фарове, щот писна да захранваме индустрията..

- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
на мой познат му откраднаха опел кадет 1.3 модел 86г. и го забутали за джилезо... 

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Aко е някоя морга няма да е интересна - ама М57 , автомати, кожи , навигации, ксенони, джанти от 16 нагоре и вече апашите потриват ръце. За съжаление аз изгорях преди 1 месец. И пак съм в играта с друга ама спомените ме карат да се страхувам какво бих направил с крадливите ръчички ако ми паднат! спомени спомени
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
аз като знам от е30ката то не бяха лайстни.не бяха липове,една джанта ми бяха развили ужас
е39тката само в гаража от месец я имам 15 минути не е стояла пред блока и уж съм в добър квартал на русе
е39тката само в гаража от месец я имам 15 минути не е стояла пред блока и уж съм в добър квартал на русе
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Всичко се краде за съжаление, а Е39 ако нямат някакви допълнителни блокировки, които поне малко да ги забавят, с поглед ги отмъкват гадините долни 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2