Първия удар с БМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Първия удар с БМВ

Мнение от R.Dimitrov » 13 Сеп 2006, 16:12

Преди 7год.си купих първото ми БМВ "318ис"Е30.Тогава бях едва на 17год.Секи ми казваше да карам внимателно но аз правех точно обратното.1999год стана това от което се страхуваха мнозина,ударих се във един бетонов блок.Един със ГОЛФ 2 ме засече на околовръстния път.Бях много зле много хора се молеха за мен,прятели роднини но аз оцелях.След много операции и тренировки една от моите мисии на този свят е да отмъщавам на хората със ГОЛф.Като се сабудих от кома(бях във кома 3месеца)Др.Петров ми каза че съм много силен и мога да издаржа още такива удари.Панахида ми е на 17.09.2006год.Елате даме изпратите ВАШ ПРИЯТЕЛ :shock: :shock: :shock: :shock:
Последна промяна R.Dimitrov на 13 Сеп 2006, 16:46, променена общо 1 път

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Сеп 2006, 16:17

Това за панахидата не го разбрах :) Иначе определено късмет си извадил. Ама ако някой шофьор на голф бъде засечен от човек с БМВ по същия начин ще ти е приятно ли и теб да те сложат под общзнаменател с него само заради марката ;)
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Първиа удар с БМВ

Мнение от X-citer » 13 Сеп 2006, 16:22

R.Dimitrov написа:една от моите миси на този свят е да отмъштвам на хората със ГОЛф.

Този начин на мислене не ми се нрави много. Не знам защо някои хора не искат да осъзнаят, че простащината и опасното шофиране не са заложени в дадена марка автомобили, а само и единствено в съзнанието на водача на МПС-то. Повярвай ми - както има опасни шофьори с Голф, така има и с БМВ, Мерцедес, Опел, Ауди......
R.Dimitrov написа:Като се сабудих от кома(бях във кома 3месеца)Др.Петров ми каза че сум много силен и мога да издаржа оште такижа удари.

От сърце ти желая никога повече да не преживяваш такива инциденти, защото знам какво е и как са се чувствали близките ти в този момент.

R.Dimitrov написа:Елате даме испратите ВАШ ПРЯТЕЛ :shock: :shock: :shock: :shock:

Къде да дойдем и за къде да те изпращаме :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 13 Сеп 2006, 16:42

Исках да кажа че имам курбан.Да беше много гадно но сичко е зад мен а натеб какво ти се е случило
skorosta e kato sexa,a katastrofata kato orgazma

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 13 Сеп 2006, 17:26

оцелял си защото попадна на лекарски екип който беше кадърен и първото нещо което трябваше да направиш е да им целунеш ръката като на господ щото ти дадоха втори шанс в живота както ти дадоха родителите ти едно време...голфаджий,бмвджий няма значение... :roll: тази дата трябва да ти е ден за размисъл

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 13 Сеп 2006, 17:32

Преди 7 години е било 1999 година, ако смятам правилно. Та ти на 17 ли беше по време на катастрофата ?

Съжалявам за случилото ти се, но не бива вината да се хвърля 100% върху другите. Предполагам, че не си се движел с 50 км/ч след като си пострадал толкова тежка.

Аз, за съжаление съм катастрофирал със Шкода, Мерцедес, Опел и Лада - е к'во да избивам притежателите на тези марки автомобили?

Потребител
Аватар

Мнение от R.Dimitrov » 13 Сеп 2006, 18:50

и аз съм имал много катастрофи,но тоя педал можееше да ме убие за нищо.Немога да кажа със колко но щом бях подместил бетоновия блок ти си прави сметка сам а тои не тежи 100 или 200кг.
skorosta e kato sexa,a katastrofata kato orgazma

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 13 Сеп 2006, 19:35

Идеята е, че и ти най-вероятно си бил с несуобразена скорост, без книжка и т.н. А може би и без колан. Търси грешката винаги първо в себе си и се радвай, че си добре.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 13 Сеп 2006, 19:43

според мен със скорост от 150 и нагоре ако стане нещо водача сам си е виновен независимо от ситуацията - засякли го били ,ала бала .. той отде да знае човека че си с 200 в града ? всяка сутрин се прекръствам да не срещам камикадзе като тебе че освен себе си може и мене да убиеш .. дано си си взел поука от станалото ,ама като ти гледам разсъжденията не си ,3 месеца малко са били.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 13 Сеп 2006, 20:48

Ти май наистина не си си взел урок от тая целата работа май , а :?:

Мисленето ти подхожда повече на 17 годишен пубер , на който са му откраднали приятелката, отколкото на 24 годишен Мъж преживял нещо което малко хара СА преживяли :confused: :idea:

Замисли се и прецени как седят нещата с "отмъщението" ти :idea:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Сеп 2006, 23:27

R.Dimitrov написа:Да беше много гадно но сичко е зад мен а натеб какво ти се е случило

Никога няма да остане окончателно зад теб. Ще остане в съня ти, в спомените ти, които ще изплуват при всяка видяна катастрофа, в болките в костите и ставите при всяка промяна на времето... Мисля, че знаеш за какво ти говоря ;)
На мен за съжаление са ми минали през главата много такива неща. Само за първите 4 месеца на тази година преживях 2 тежки катастрофи.... Имам тук едни снимчици от преди две години можеш да хвърлиш едно око http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=66462
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 14 Сеп 2006, 0:15

Баааацеее :shock: :shock: :shock:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Сеп 2006, 1:07

леле..като видях снимките си спомних точно когато беше станала тази случка как се дискутираше темата..но никога не съм мислил,че е бил човека от форума.. :shock: :shock:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 14 Сеп 2006, 1:23

BMW_FAN написа:леле..като видях снимките си спомних точно когато беше станала тази случка как се дискутираше темата..но никога не съм мислил,че е бил човека от форума.. :shock: :shock:

То да беше само един... Добре, че всички са добре и за сега нямаме фатални случаи. Бая коли се тотализираха.
Изображение
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 14 Сеп 2006, 11:07

R.Dimitrov написа:и аз съм имал много катастрофи,но тоя педал можееше да ме убие за нищо.Немога да кажа със колко но щом бях подместил бетоновия блок ти си прави сметка сам а тои не тежи 100 или 200кг.

незнам кой е педал или не, ама щом на за 7 год. си имал "много катастрофи" не си читав за мене ....

Празнувай затова, че не си гушнал букета ... но без да ми се сърдиш ти желая да не можеш да си платиш следващата застраховка на колата докато мирнеш ... !

Следваща

Назад към Страхотни истории