BMW e46 Lifestyle Edition - Инфо
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
BMW e46 Lifestyle Edition - Инфо
Здравейте.
Проверих колата си по ВИН и това което не разбирам е ,че излиза като LifeStyle Edition.
Какво ще рече това ,нещо по-специално ли е или е нормално за модела.
Това което забелязах е ,че има прагове на вратите ,подобни на М-ковите такива ,но не баш
Ако някой има малко повече информация ,ще съм благодарен (Не намерих нищо из интернет)
Поздрави колеги!
Проверих колата си по ВИН и това което не разбирам е ,че излиза като LifeStyle Edition.
Какво ще рече това ,нещо по-специално ли е или е нормално за модела.
Това което забелязах е ,че има прагове на вратите ,подобни на М-ковите такива ,но не баш

Ако някой има малко повече информация ,ще съм благодарен (Не намерих нищо из интернет)
Поздрави колеги!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: BMW e46 Lifestyle Edition - Инфо
Горе долу включва:
интериор:
- вътрешните декоративни прагове за които си споменал с лъскава лайсна
- спортния волан, кожен
- кожени топка за скоростите и ръкохватка на ръчната
- сензор за дъжд
- подгрев на седалките
- определен салон (но не знам как се води)
отвън:
- бяла оптика отвън (мигачи)
- външни лаисни в цвета на купето
- хром лайн (лъскава лайсна около прозорците)
- лъскави бъбреци
Чел съм го някога какво включва, може и да забравям нещо. Поне при Е39 едишън лайфстайл е само с няколко определени цвята, мисля че и при Е46 са няколко цветовете, но кои са..
интериор:
- спортния волан, кожен
- кожени топка за скоростите и ръкохватка на ръчната
- сензор за дъжд
- подгрев на седалките
- определен салон (но не знам как се води)
отвън:
- лъскави бъбреци
Чел съм го някога какво включва, може и да забравям нещо. Поне при Е39 едишън лайфстайл е само с няколко определени цвята, мисля че и при Е46 са няколко цветовете, но кои са..

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
"Lifestyle Edition" всъщност е определен пакет от "екстри", но по мое мнение е доста по-скромен от описаният от колегата Bavarcho. (поне по спомен).
Bavarcho написа:Горе долу включва:
интериор:
отвън:
- лъскави бъбреци
...
Аз да попитам - тия първите прагове не са ли стандарт? Ако ги няма на тяхно място какво има? Или са просто пластмасови, но без лъскавата лайсна.
И пак за тия лъскави лайсни около прозорците + лъскав бъбрек не са ли пак стандартно + лайсните (предполагам тия по средата на вратите) не са ли пак стандарт да са в цвета на купето?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
@Bavarcho май е оцелил горе долу. Колата има всичко описано ,с изключение на Хром лайсните около прозорците ( За които ако някой може да ми каже дали могат да се купят и монтират ,ще съм благодарен ,доста ми харесват)
Иначе да ,салона е Синя кожа+ текстил ,води се "STOFF/LEDER SCRITTO/MYSTICBLAU (V8MF)" .Ако го напишете в гоогле ,излизат 4-5 снимки ,може да го видите.
@JTD ,изброените неща от теб не са стандартни. Особенно лайсните на прозорците се срещат най-вече при 330 ( не знам поради какви причини)
А иначе лайсните на вратите ,попринцип са просто черна пластмаса ,а тези са хром отгоре.
@MasterBG ,проверих я с този ВИН декодер ,доста е простичък ,но върши добра работа http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
Иначе да ,салона е Синя кожа+ текстил ,води се "STOFF/LEDER SCRITTO/MYSTICBLAU (V8MF)" .Ако го напишете в гоогле ,излизат 4-5 снимки ,може да го видите.
@JTD ,изброените неща от теб не са стандартни. Особенно лайсните на прозорците се срещат най-вече при 330 ( не знам поради какви причини)
А иначе лайсните на вратите ,попринцип са просто черна пластмаса ,а тези са хром отгоре.
@MasterBG ,проверих я с този ВИН декодер ,доста е простичък ,но върши добра работа http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
JTD написа:Bavarcho написа:Горе долу включва:
интериор:
отвън:
- лъскави бъбреци
...
Аз да попитам - тия първите прагове не са ли стандарт? Ако ги няма на тяхно място какво има? Или са просто пластмасови, но без лъскавата лайсна.
И пак за тия лъскави лайсни около прозорците + лъскав бъбрек не са ли пак стандартно + лайсните (предполагам тия по средата на вратите) не са ли пак стандарт да са в цвета на купето?
За толкова време не разбра ли,че всичко в БМВ се плаща

1-во дръжките на вратите да са в цвета на купето - се плаща
2ро- лайстните пластмасите отвън пак да са в цвета на купето(тука дето ми обясняваха ,че не може да били сиви фабрично а всичките били боядисвани май излиза обратното ама айде) - се плаща
3то- праговете отвътре са черни стоков вариянт,без никакви хром,надписи и т.н за всичко разлчно - се плаща
4то- лъскави бъбреци (става дума и за ребрата) - се плаща
Хром пакета не е стаднартен.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Хромираните лайсни около прозорците мисля че се слагат само на колите с 6 и повече цилинрови мотори. Аз имам такива, но моите са сменени. В интерес на истината бих ги сменил с shadow line 

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
overclock написа::nono: , както каза Gqbriel всичко се плаща. Има 316-ки със заводски хром лайсни и прагове.
Аз имах предвид, че само на 6+ цилиндровите ги слагат стандартно, но е моя грешка че не се изразих точно.
Gqbriel написа:JTD написа:Bavarcho написа:Горе долу включва:
интериор:
отвън:
- лъскави бъбреци
...
За толкова време не разбра ли,че всичко в БМВ се плаща![]()
1-во дръжките на вратите да са в цвета на купето - се плаща
2ро- лайстните пластмасите отвън пак да са в цвета на купето(тука дето ми обясняваха ,че не може да били сиви фабрично а всичките били боядисвани май излиза обратното ама айде) - се плаща
3то- праговете отвътре са черни стоков вариянт,без никакви хром,надписи и т.н за всичко разлчно - се плаща
4то- лъскави бъбреци (става дума и за ребрата) - се плаща
Хром пакета не е стаднартен.
Да, наистина сега за първи път се загледах, че не всички БМВ-та са с хром.
Понеже моята има и си мислих, че това си е стандартно за модела, баси.
Ето точната обява, която показва точно нещата, както ги казваш.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=38xqf8
Вярно ги няма тия лъскавите неща, за които питам.
Ама това за бъбрека ме разби най-много. Защото всички си мислих, че са лъскави, а само някой си ги прави черни като нещо от рода на тунинг, но не предполагах, че разликата стига чак то ребърцата им.

А се чудих защо някой тройки ми изглеждат понякога някак си по-различни от моята да речем. И все го отдавах на цвета.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
"Черни"

"Хром"

"Хром"

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
VladislavHristov написа:@Bavarcho май е оцелил горе долу. Колата има всичко описано ,с изключение на Хром лайсните около прозорците ( За които ако някой може да ми каже дали могат да се купят и монтират ,ще съм благодарен ,доста ми харесват)
Да този салон със синя кожа и плат (обикновен не рекаро), поне само на едишън лайфстайл съм го виждал.
Ти да не си купил една черна с обръщан волан? (доста запазена, май в пловдив се продаваше)
JTD написа:Аз да попитам - тия първите прагове не са ли стандарт? Ако ги няма на тяхно място какво има? Или са просто пластмасови, но без лъскавата лайсна.
Нищо стандартно няма

Bavarcho написа:JTD написа:Аз да попитам - тия първите прагове не са ли стандарт? Ако ги няма на тяхно място какво има? Или са просто пластмасови, но без лъскавата лайсна.
Нищо стандартно нямаТук си мислите, че сумати работи са стандартни, но не е така.
Е как няма да си мислим, че са стандартни.
Една тройка от по-евтините е струвала по около 40-45к Евро и да не ти сложат някакви лъскави лайсни за 20лв производствена цена, това мен ме изумява. Че чак има и разлика в бъбрека отпред, дали ребърцата са ти лъскави.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
JTD написа:
Нищо стандартно нямаТук си мислите, че сумати работи са стандартни, но не е така.
Е как няма да си мислим, че са стандартни.
Една тройка от по-евтините е струвала по около 40-45к Евро и да не ти сложат някакви лъскави лайсни за 20лв производствена цена, това мен ме изумява. Че чак има и разлика в бъбрека отпред, дали ребърцата са ти лъскави.

всичко е маркетинг...

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2