Провиснала предна броня

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Провиснала предна броня

Мнение от koziak » 15 Юни 2013, 17:57

Колеги, дайте идея как може да се направи нещо за предната броня. Проблема е че отдолу е провиснала там където трябва да се хване за кората под мотора. Много ме дразни като погледна колата отпред.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Провиснала предна броня

Мнение от red_bull92 » 15 Юни 2013, 18:37

Според мен, ако е счупена кората я смени за да може да захванеш бронята за кората
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 15 Юни 2013, 19:24

Тя кората е здрава ама се прецакани дупките на бронята в които се слагат щипките за кората. Отделно, че и кората не е оригинална и не пасва добре.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320D 99г.

Мнение от pepi_grafa » 15 Юни 2013, 19:57

колега малко "циганска работа" ама като идея.Вземи си самонарезни болчета с плоски глави и си ти :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 15 Юни 2013, 21:10

И това е вариант!
Измислих друго обаче, първо с един пистолет с горещ въздух да се поизправи отдолу бронята и кората, че и тя май е провиснала отпред. После да се направят нови дупки в бронята за щипките на кората и да се захване с нови щипки. Аз и без това имам щипки за кората.
Въпроса е само, къде да отида, при някой който може да свърши тази работа, понеже нито имам инструменти нито къде да вдигна колата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320D 99г.

Мнение от pepi_grafa » 15 Юни 2013, 21:43

koziak написа:И това е вариант!
Измислих друго обаче, първо с един пистолет с горещ въздух да се поизправи отдолу бронята и кората, че и тя май е провиснала отпред. После да се направят нови дупки в бронята за щипките на кората и да се захване с нови щипки. Аз и без това имам щипки за кората.
Въпроса е само, къде да отида, при някой който може да свърши тази работа, понеже нито имам инструменти нито къде да вдигна колата.

Колега,не знам за сф иначе бих ти свършил работа.Гледай тоя където ще ти я прави да не нагрява боята!По добре си я свали и вземи един пистолет и я нагрявай от вътре.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 15 Юни 2013, 22:49

За да не се нагрява боята, май единствения вариянт е да се свали бронята, а пък аз нямам нито инструменти нито нищо.
Ще трябва да намеря някой в София който да нагласи нещата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS

Мнение от TRR » 15 Юни 2013, 23:40

koziak написа:За да не се нагрява боята, май единствения вариянт е да се свали бронята, а пък аз нямам нито инструменти нито нищо.
Ще трябва да намеря някой в София който да нагласи нещата.

Точно срещу офиса където работя, имаше майстор, който се занимава с всякакви пластмаси - брони, лайсни, спойлери и т.н. Той се премести преди известно време някъде в "Редута", но ако искаш мога да му потърся координатите. Предполагам ще ти свърши работа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 17 Юни 2013, 22:45

Ще съм ти благодарен ако успееш да намериш координатите на майстора! :bchug:

Назад към E46