сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Мен не ме бройте за днеска. В момента съм дъртогледачка и не мога да мръдна. Предполагам нашите и те. Иначе за събота си остава 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- korado
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Топ офертата е да се съберем от 8 часа но къде мислите да сме? И да минем през КРЗ след това щото имало някаква астра дето много бягала да я проверим
и после пак на някаде на кадето ни видят очите 

- Icco
- Музикално деформиран
-
Еми виждам че малко те очудвам и може и да те разсмивам , ама още не ми е ясно или всъщност май не искам да повярвам че ми е ясно .
Знам че нормалния час на сбирката е 20:30 ама тази и другата седмица в събота съм на работа по това време и няма да мога да дойда . Затова като видях какво си писал ( по - различно е от обикновените ни сбирки ) - някво КРЗ некви астри - и в мен се затаи няква малка надежда да е 08:00 за да мога и аз да дойда !!! Затова ако няма да те убия от учудване или там квото имаше предвид с тия картинки , може ли да ми уточниш точно сутринта или вечерта . Вече ти обясних защо се колебая !!!

- Icco
- Музикално деформиран
-
Не се колебай ! Ако ми звъннеш сутринта по това време може да си сигурен че няма да ти вдигна както и един час по късно защото ще 

- korado
- кандидат ентусиаст
-
днес в 19 часа ще се събират до колкото разбрах тук на полигона до нас/юри гагарин/ някакви мотаретки
на по 4 колела правели шоу чувам и предлагам да отидем да ги видим и ако се наложи да покажем какво и как се прави ицо е съгласен очакваме включване

- korado
- кандидат ентусиаст
-
еееееееее всички заспахте-ни вопъл,ни стон
вземете се малко в ръце.Хората по другите градове се събират 10-15 коли и си мислят,че са малко а ние какво да кажем
B U L L I
Дон Хуан де Маркофф
Кара: Е30 320i cabrio , MB230E
Местожителство: Стара Загора/Казанлък
Пуснато на: 10 Сеп 2006, 14:39 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
стара загора хич не сме читави.
по сбирките се събираме 10-15 коли,но тук в саита четем само аз и алекс както и още един двама,което само по себе си обяснява че ни трябва време за организация.затова и ще пускам тема две седмици предварително.
нашите сбирки си остават с плаващи дати като в месеца ще е само една за да има повече колектив.(дето се вика т-тя една ама каква.....)

B U L L I
Дон Хуан де Маркофф
Кара: Е30 320i cabrio , MB230E
Местожителство: Стара Загора/Казанлък
Пуснато на: 10 Сеп 2006, 14:39 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
стара загора хич не сме читави.
по сбирките се събираме 10-15 коли,но тук в саита четем само аз и алекс както и още един двама,което само по себе си обяснява че ни трябва време за организация.затова и ще пускам тема две седмици предварително.
нашите сбирки си остават с плаващи дати като в месеца ще е само една за да има повече колектив.(дето се вика т-тя една ама каква.....)
ЕЕЕ как ще сме заспали сякаш не сме заедно всяка вечер под моста и КРЗ и правим щуротиии а другите дето не идват могат само да съжаляват 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- korado
- кандидат ентусиаст
-