Какво е по-ценено? Тунинговано или сток?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
За мен оригинала е по-скъп от оптично тунингования вариант. Не си мисли, че някой ще ти даде за колата 18000 лв, защото си й сложиш фешън кит. Ако и сложиш кадърно турбо и я направиш доста коне без да се троши вече съм сигурен, че някой ще ти даде около 60-70% от парите, които си вкарал в нея, ако платформата си заслужава, но за пластмаси, които са въпрос на личен (кичозен) вкус не.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
amd написа:Е аз съм 100% сигурен, че примерно моето Е30 ще изглежда доста по-добре с едно комплектче Mtechnik + едни 16'' полирани ББС отколкото абсолютно заводскоТъй, че тунинг, ама от фирми, които разбират как се тунингова БМВ. Иначе заводско.

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
Ачо написа:amd написа:Е аз съм 100% сигурен, че примерно моето Е30 ще изглежда доста по-добре с едно комплектче Mtechnik + едни 16'' полирани ББС отколкото абсолютно заводскоТъй, че тунинг, ама от фирми, които разбират как се тунингова БМВ. Иначе заводско.
Тука нещо зехме да се разхлабваме... Под СТОК аз разбирам т'ва дет излиза от завода... демек М-техник си е пак СТОК туниг но на БМВ, па от завода.... Ти си береш грижата дали такава 'ше си я поръчаш или не или с 3.2L или 1.8. А тунингована за мен е примерно Е36 (и не само де) на HARTGE... това вече не е СТОК!!! справка www.hartge.de
Или аз нещо не разбирам ?!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Еми щом hartge не е сток, значи предпочитам тунингована
При всички случаи бих избрал екзотика на alpina, hartge, ac schnitzer, zender, hamman или нещо от сорта вместо заводка на БМВ (макар, че ////М пакет би ме затруднил в избора). Но нe и тунинг стил "Бързи и яростни 6 - Пернишки гангстери във Видин" 

BMW only!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Тука малко се разместваме... Тунинг аз признавам (в пълния смисъл на думата) ако е силов и оптичен само на една фирма Хартге (щом нея сме захапали за пример), а това масовото сбирщайн дето всеки ден го гледаме пак е "тунинг" ама с кавичките... както "тунинга" на фолк-певиците - цици, джуки, обиране на осмянки, русене и прочие 

---
- turboto
- ентусиаст
-
РЕ:
theraven_nz написа:Тука малко се разместваме... Тунинг аз признавам (в пълния смисъл на думата) ако е силов и оптичен само на една фирма Хартге (щом нея сме захапали за пример), а това масовото сбирщайн дето всеки ден го гледаме пак е "тунинг" ама с кавичките... както "тунинга" на фолк-певиците - цици, джуки, обиране на осмянки, русене и прочие
Ами това визирах въпреки че и останалите изброени от amd също са много добри в това което правят. Не случайно са се наложили на пазара. Най-важното е че не са кичозни и не простеят. Аз бих се израдвал много на едно 3.2L под капака а външно дори няма и М-ков комплект да му слагам. Па нека спре до мен на светофара един с 50 лепенки на калника Момо домо и всички там РЕмуси роднини и т. на т. Ще си говорим след зеления сигнал. Щом със старото ми АУДИ 100 2.2 83-та година което беше автоматик утрепах една VEKTRA 2000 16V на старта а външно ако Ви я покажа ще паднете...

П.С. Виж за фолкпевиците не съм компетентен.
- turboto
- ентусиаст
-
РЕ:
MaXimal написа:Чакахте малко нека обобщим нещо.
М-пакетът не е тунинг.(добре де може да се нарече тунинг)
After Market Tuning да наречем примерно тунинг от типа Schnitzer,Hamann и тн.
Аз съм фен на after market tuning-a само ако е цял кит примрно на Hamann,а не броня от една кола,спойлер тип F&F и тн.
Именно М пакетът за мен си е тунинг но попада в графата СТОК тъй като е фабрично тунинговано. Другите фирми не са подразделения на фирмата производител и за това попадат в графата After Market Tuning. Когато от тях си вземеш пакет и всичко си пасва... визията има завършен вид, всичко е изработено от качествени мат'ряли. Дори и да си поръчаш да Ти предложат и изработят друг стайлинг това вече си е маняшки ТУНИНГ а не СТОК!

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Aiw написа:dizelboy написа:много мие 4удно защо си4ки пръдлиовци сте гласували за стокт като си4ки коли са тунинговани 4е и некои от горе и се 4удите ква мизерия да си зака4ите по нея само и само да е по весела и разли4на
Защото всеки иска да тунингова по свой си вкус. Да купиш тунингована кола е като да си купиш готова картина, а като вземеш колата сток тя е като бял лист хартия и каквото и да създадеш знаеш, че си го направил сам и е твое творение

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Няма нищо по-красиво от 2-ен стоп току-що излезнал от завода.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
аз съм за сток!Моята кола я купих абсолютно сток и единственото към което се стремях бяха 16ките AZEV, спортното окачване и М оптиката!Двигателя вече е друга тема 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5