Какво е по-ценено? Тунинговано или сток?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
NeoPrint написа:Вижте ми подписа
Яко тунинг. Най-вече на двигателя! Ама яко!
Оптиката е до 'вкус', както казало кучето и си облизало гъза.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: ...
Ачо написа:Сток!

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Сток разбира се!
Ако се тунингова после, най-добре да си знам какво, с какви материали и как е правено
За мен тунинга трябва да е с готини части и материали и да не се набива на очи. Разбирачите ще си го познаят. Примерно някви спойлери отзад като пейка. ДТМ има спойлер, но има и за кво да го има. Тъпо е да сложиш спойлер "тип пейка" на 316, 318 та дори и 320 (моят си е оригинален на Zender и мисля, че големината е ок). Има някои изглеждат отпред като снегорин. Няма нужда
Най-добре е М-пакета, яки джанти и тунинг по окачването и мотора. Не искам колата ми да прилича на японка, а на БМВ
ПП. dizelboy, задната маска не ти отива на колата
Ако се тунингова после, най-добре да си знам какво, с какви материали и как е правено

ПП. dizelboy, задната маска не ти отива на колата

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Аз съм за тунинга!!!
Отговорите в тая темя малко като оная поговорка за лисицата и гроздето-"не ми допадат тунингованите коли ама ако имам много пари ще си направя ".
Всеки иска колата му в известна степен да е по различна от тази на другите,въпрос на средства е колко по различна ще е,ако доиде от Германия с тунинг на Шницер или Хаман всеки ще каже че е супер независимо дали е вярно.В българия тунинга тепърва започва да навлиза затова е разбираемо да не се възприема от всички
Отговорите в тая темя малко като оная поговорка за лисицата и гроздето-"не ми допадат тунингованите коли ама ако имам много пари ще си направя ".
Всеки иска колата му в известна степен да е по различна от тази на другите,въпрос на средства е колко по различна ще е,ако доиде от Германия с тунинг на Шницер или Хаман всеки ще каже че е супер независимо дали е вярно.В българия тунинга тепърва започва да навлиза затова е разбираемо да не се възприема от всички
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е аз съм 100% сигурен, че примерно моето Е30 ще изглежда доста по-добре с едно комплектче Mtechnik + едни 16'' полирани ББС отколкото абсолютно заводско
Тъй, че тунинг, ама от фирми, които разбират как се тунингова БМВ. Иначе заводско.

BMW only!
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
amd написа:Е аз съм 100% сигурен, че примерно моето Е30 ще изглежда доста по-добре с едно комплектче Mtechnik + едни 16'' полирани ББС отколкото абсолютно заводскоТъй, че тунинг, ама от фирми, които разбират как се тунингова БМВ. Иначе заводско.
По-хубаво от заводските брони няма( става дума за стандартните и М броните( и аеродинамичните на БМВ) . Разни тунинги тип Fast And Furious не си струват според мен

Бих предпочел някоя стара , но лачена кола... отколкото стара и "тунигована" с брони дето зимата като ги натиснеш и се чупят.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Абсолютно си прав Maximal, точно тези брони стил "много съм бърз и яростен" са много отвратителни на някоя класика като Е30 или дори Е21 (какви бози се срещат по mobile.bg), но не може да се отрече, че всичко, което ги доближава до ///M версиите си е добре да го имаш 

BMW only!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Сток Е34 ///М5 Touring, Nurburgring Edition , '18 ///М paralell 2
на Чочо Слипнот-а аватара ...
Винаги сток
Георги Пенчев

на Чочо Слипнот-а аватара ...
Винаги сток

Георги Пенчев
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
друго не му трябва на едно хубаво BMW
освен жанти и повер

You said: "Time will change!" What if it changes you?
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5