Проблем в захранването на Airbag
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е60
Проблем в захранването на Airbag
Здравейте, свети ми лампата за airbag, на диагностика показва - "Проблем в ел.захранването". След изчистване изгасва и след 15 мин пак светва. От къде според вас е проблема?
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Re: Проблем в захранването на Airbag
divvakka написа:Здравейте, свети ми лампата за airbag, на диагностика показва - "Проблем в ел.захранването". След изчистване изгасва и след 15 мин пак светва. От къде според вас е проблема?
Колега, на плюса на акомулатора има пиропатрон, който при удар трябва да разкачи плюса. Провери там и огледай хубаво дали не ти се е подвадил кабела. (ако не се лъжа имаше една оранжева кутиика под дясната кора в багажника, където минава една тънка жичка от плюса. Виж я дали има захранване.)
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
oTECa написа:divvakka написа:Здравейте, свети ми лампата за airbag, на диагностика показва - "Проблем в ел.захранването". След изчистване изгасва и след 15 мин пак светва. От къде според вас е проблема?
Колега, на плюса на акомулатора има пиропатрон, който при удар трябва да разкачи плюса. Провери там и огледай хубаво дали не ти се е подвадил кабела. (ако не се лъжа имаше една оранжева кутиика под дясната кора в багажника, където минава една тънка жичка от плюса. Виж я дали има захранване.)
Проверих около акумулатора - всичко ми се струва ОК, под задната кора нищо не намерих. Други идеи?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Passenger Occupancy Sensor
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
dr.peshev написа:Passenger Occupancy Sensor
Не е от него, заменен е с емулатор, диагностиката щеше да покаже, ако е от него!
- Rubik777
- Потребител
-
- Кара: Е46 318i 00'
- Мечтае да кара: M5
Понякога свети от слаб акумолатор. Случвало ми се е. Да не е от това?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
divvakka написа:Здравейте, свети ми лампата за airbag, на диагностика показва - "Проблем в ел.захранването". След изчистване изгасва и след 15 мин пак светва. От къде според вас е проблема?
Снимай ми грешката и веднага ще ти кажа къде ти е проблема, съмнява ме, че е нещо друго и пропускате при диагностика.
7 мнения
• Страница 1 от 1