проблем с е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с е46
Здравеите преди два дена си купих БМВ 320д 150кс. 2002. седан и усетих че на първа като подам газ и не тръгва като за дизел с турбо скороста се осеща след 2900об. получава се една бая голяма турбо дупка преди карах голф4 110кс+чип и на ниските вървеше бая повече на бмв по магистралата му направих 200км махнах катализатора и пак си е много мудно на ниските моля за съвет какво да правя и каде да отида да стане нервно на ниските от софия съм.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: проблем с е46
1.Що не направиш първо една диагностика?
2.Разрови се по темите във форума и със сигурност ще намериш,ако не пълно, то поне частично обяснение или поне насоки.
3.Аз лично залагам,че нямаш "пеперудки" (http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=195055). Това беше и моето първо усещане след като си закупих такава кола.
2.Разрови се по темите във форума и със сигурност ще намериш,ако не пълно, то поне частично обяснение или поне насоки.
3.Аз лично залагам,че нямаш "пеперудки" (http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=195055). Това беше и моето първо усещане след като си закупих такава кола.

Ако нема у глава, има у Google.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Закачи го на диагностика и проверете живи данни на maf сензор (дебитомер) ако е муден го сменяй , ще подобриш разхода и мощноста . При дизеловите двигатели е нормално да се износват бързо ,все пак засмукваният въздух е с по голямо количество и така и износването е по голямо.
- embasi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 318i
- Мечтае да кара: BMW E46 330i kompressor
Диагностика колега 

4 мнения
• Страница 1 от 1