скъсана подгревателна свещ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- milenomnia
- Потребител
-
скъсана подгревателна свещ
Здравейте колеги.Някой може ли да ми каже как да развия скъсана подгревателна свещ или сервиз където да ми я развият без сваляне на главата.Четох че има и комплект инстроменти специално за тая работа но незнам каде го имат.Ако някой може да помогне колата е бмв е46,136коня
Re: скъсана подгревателна свещ
Познавам още един колега със същия проблем. Уви не знаех, че има начин да се свали без сваляне на глава! Ако някой знае, моля нека да сподели за тези инструменти!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Даже не съм чувал че има......
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Интересно ще е да видим дали има такова животно 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз мисля , че няма.
Скоро докато ми правеха колата се скъса на едно Терано и главата отиде за ремонт
Скоро докато ми правеха колата се скъса на едно Терано и главата отиде за ремонт
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ReDDcaFFe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d '00
Има има.
На мен ми счупиха 1та и си я извадиха след това без да свалят глави.
За колегите от Пловдив сервиза се намира на Пещерско шосе зад ресторант Чадърите.
На мен ми счупиха 1та и си я извадиха след това без да свалят глави.
За колегите от Пловдив сервиза се намира на Пещерско шосе зад ресторант Чадърите.
because Nothing breaks necks like a Black BMW
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте колеги, има инструменти за вадене на скьсани свещи, НО по-добре да го направи майстор или човек, който знае какво прави.
Успех.
Успех.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Нека, който реши проблема ... да каже къде и как го е направил. Иначе този Здравко от къде е ?
- vip65
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d 163kc
На мен ми вадиха скъсана свещ на Аудито със нещо наподобяващо на свредло но е под конус.Навива се на обратно
в предварително направен отвор със свредло.После го вадях този инструмент в един магазин продава се комплект с резлични размери.
в предварително направен отвор със свредло.После го вадях този инструмент в един магазин продава се комплект с резлични размери.
- ivo_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d-136-99g
- Мечтае да кара: M5
и на мен превъртя нека някои които знае какви са тия инструменти за свещи.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...аз съм имал подобен проблем- външната част на свещта се отви и излезе, а вътрешната остана в цилиндъра......
първоначално си помислих просто да я пална и от компресията парчето, дето е останало, ще излезе, защото няма какво да го държи към главата, ама после си викам- я по-добре не! че ще стане по-голяма поразия.
извадих го с едно като щипци и обратен чук. голяма хамалогия! СУПЕР ГАДНО!
иначе решеинето есваляне на главата.
има едни неща дето се разпробива и те се навиват вътре и отвиват свещите, ама по-добре майстор.
първоначално си помислих просто да я пална и от компресията парчето, дето е останало, ще излезе, защото няма какво да го държи към главата, ама после си викам- я по-добре не! че ще стане по-голяма поразия.
извадих го с едно като щипци и обратен чук. голяма хамалогия! СУПЕР ГАДНО!
иначе решеинето есваляне на главата.
има едни неща дето се разпробива и те се навиват вътре и отвиват свещите, ама по-добре майстор.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
ако сте от Варна -Сервиза на BOSH до затвора я имат услугата смяна/ вадене на свещ-предполагам 4е е без вадене на главата 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Малко е стара темата но имам голям проблем, 320д трябваше да сменя главата и купих друга но като слагах свещите и две от тях превъртяха резбите. Като се вгледах по внимателно установих че някои като че ли е скъсал свеща и са разпробивали да я вадят и са пробили накриво и резбата е отишла
главата я шлаифах, нови гумички и пасване на клапани до тука съм дал 100+ лева за тея процедури и незнам какво да правя. Някои има ли някаква идея
как да направя резба да завия свещите???

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ако е останал достатъчно материал по главата около резбите можеш да разпробиеш по правилния начин и да навиеш втулки. Обаче колко ще е здраво вече нямам идея...
Si non confectus, non reficiat.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2