Да се похваля със шестака:)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Аз мисля, че ще минем добрия тон, ако продължаваш да трупаш безсмислени постове в темата ми
Да, чисто нови са след като не са светели 5 мин.!!! Ти луд ли си?

Да, чисто нови са след като не са светели 5 мин.!!! Ти луд ли си?

Последна промяна Angel_Georgiev на 13 Сеп 2006, 18:51, променена общо 1 път
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Малоумен си единствено ти бе смешко!
Първо в Аутофешън цената на Ин Про фаровете далеч не е 700лв.
Второ въпреки, че фаровете на ХЕЛА осветяват по-добре, тези на Ин Про (и особено тези с черната бленда-за черна кола) са МНОГО ПЪТИ по-добре излглеждащи и с Ейнджъл Айс най-близък до този на колата, на която за първи път се появи-Е 39!
Трето-всички могат да снимат или да постнат снимки от нета на аксесоари и т.н.-не си особено актуален обаче!
Четвърто-пускаш тема, в която се похвалваш с новата си кола-дотук добре! Но в първия момент, в който някой ти посочва факта, че фаровете, които си избрал НЕ са подходящи за цвета на колата (което си е чистата истина), ти го наричаш малоумен! Е НЕ СИ ПРАВ
Ама нали се сещаш, че ти пиша да те дразна-мноо ми дреме кво ше си закачиш по колата
Първо в Аутофешън цената на Ин Про фаровете далеч не е 700лв.
Второ въпреки, че фаровете на ХЕЛА осветяват по-добре, тези на Ин Про (и особено тези с черната бленда-за черна кола) са МНОГО ПЪТИ по-добре излглеждащи и с Ейнджъл Айс най-близък до този на колата, на която за първи път се появи-Е 39!
Трето-всички могат да снимат или да постнат снимки от нета на аксесоари и т.н.-не си особено актуален обаче!
Четвърто-пускаш тема, в която се похвалваш с новата си кола-дотук добре! Но в първия момент, в който някой ти посочва факта, че фаровете, които си избрал НЕ са подходящи за цвета на колата (което си е чистата истина), ти го наричаш малоумен! Е НЕ СИ ПРАВ

Ама нали се сещаш, че ти пиша да те дразна-мноо ми дреме кво ше си закачиш по колата

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Ами не успяваш!
А колко са Ин-Про в Аутофешън?
Сега, пипочо, да те информирам, че фаровете, които визираш при Е39 са със светлинна технология Celis, която е съвместна разработка именно на Хелла и БМВ! И, пипон, само и единственно този тунинг кит фарове има ТЮФ и е приложим и за компакт! Само той е с оригинален Celis LED, и то от фирмата, която го е изобретила!!! А да ти обяснявам, че хром изпълнението на фаровете, замества чермата бленда само в най-високите нива на изпълнение при БМВ ми е под нивото, т. като ти си отявлен фен на кича, репликите и българският стъклопласт!
П.С.: Поработи по тунинговането, не само на автомобила, а и на прическата си:)

А колко са Ин-Про в Аутофешън?
Сега, пипочо, да те информирам, че фаровете, които визираш при Е39 са със светлинна технология Celis, която е съвместна разработка именно на Хелла и БМВ! И, пипон, само и единственно този тунинг кит фарове има ТЮФ и е приложим и за компакт! Само той е с оригинален Celis LED, и то от фирмата, която го е изобретила!!! А да ти обяснявам, че хром изпълнението на фаровете, замества чермата бленда само в най-високите нива на изпълнение при БМВ ми е под нивото, т. като ти си отявлен фен на кича, репликите и българският стъклопласт!
П.С.: Поработи по тунинговането, не само на автомобила, а и на прическата си:)

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Re: ...
Ачо написа:... само и единственно този тунинг кит фарове има ТЮФ и е приложим и за компакт!
Ин Про не се нуждаят от ТЮФ-преглед и промяна в документацията на колата

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Аз съм имал и в книжката им пише, че ТЮФ нямат, но твойто да е мъжко!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Оключвам темата, защото колегата има какво да сподели. Надявам се обаче всичко да е по-темата 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Тунинга продължава - Красавицата 2 се сдоби с чисто нова оригинална М Е36 броня от Виа Интеркар и предна маска от фейслифта на модела! Трябва да призная, че тунинг съм правил на не 1 или 2 БМВ-та, но толкова качествени части и Ригер нямат, а за българските стъклопласти да не говорим! Скоро ще пусна снимки, както е готова, че в авторепаратурния на БМВ е със записване 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
и за кво е тоя глупав спор
на кой са му по-скъпи частите и на кой му е по голяма патката.... е момчета излагате се вече, това е моето мнение.... и на двамата са ви хубави колите, ама кво от това, дръжте се като големи хора... 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Изрових в нет-а едно Е36 М3 същият цвят, с абсолютно същият тунинг сет фарове + стопове и според мен колата изглежда меко казано ОТЛИЧНО!!!
Ето я:
Ето я:
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Означава, че студеният въздух има кръг за циркулация и в жабката!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Това може ли да се направи допълнително и как горе долу става?
Майка ми има такова на реното (Megane2) и много му се зарадвах като го видях за пръв път
Майка ми има такова на реното (Megane2) и много му се зарадвах като го видях за пръв път