12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир
Dpy написа:По повод оценяването, ясно е, че няма човек, който да познава тънкостите на всички модели еднакво добре, съответно е възможно да има някакви пропуски. Имам предложение за друга година. Във всеки подфорум(е30, е36....)да се кандидатират примерно 5 човека, които от дълго време карат такъв модел и се интересуват живо от всичко свързано с него и с гласуване под формата на анкета, потребителите(потенциални участници)на въпросният подфорум да си изберат сами, кой да е оценяващ на техният модел.
Не е лошо предложението

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Хубав събор стана поздравления
Имаше доста шоу , радвам се , че имаше различни хора и коли на дрифта и донъта, разбира се мастърите бяха велики ,но ми беше интересно да гледам и други особенно Е39-ката
Другото хубаво бяха сенките и шатрите , където можеш да седнеш като бял човек да си починеш малко , да изпиеш по една бира и да се разхладиш.
Малко ми се сториха разпръснати автомобилите при положение , че имаше доста свободни места. Искаше ми се всички BMW-та да са на куп и да може човек да ги разгледа всичките , а не да ги търси по етажите на паркинга
Супер си изкарах , а компанията с която бях също остана много доволна
.
Догодина пак там , но малко по-сбито и да се помисли за големия трафик , който се получи на влизане

Имаше доста шоу , радвам се , че имаше различни хора и коли на дрифта и донъта, разбира се мастърите бяха велики ,но ми беше интересно да гледам и други особенно Е39-ката

Другото хубаво бяха сенките и шатрите , където можеш да седнеш като бял човек да си починеш малко , да изпиеш по една бира и да се разхладиш.
Малко ми се сториха разпръснати автомобилите при положение , че имаше доста свободни места. Искаше ми се всички BMW-та да са на куп и да може човек да ги разгледа всичките , а не да ги търси по етажите на паркинга

Супер си изкарах , а компанията с която бях също остана много доволна

Догодина пак там , но малко по-сбито и да се помисли за големия трафик , който се получи на влизане

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Втория път с Е39ката бях аз че колегата много се надъха... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Уникален събор!!!!
Браво на организаторите за положения труд
Прекарах един незабравим ден,в мирис на изгоряла гума,хубави коли и красиви момичета
Браво на организаторите за положения труд

Прекарах един незабравим ден,в мирис на изгоряла гума,хубави коли и красиви момичета

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
- rangel_9g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 да се върти
Да попитам някъде може ли да видим статистиката са хора и автомобили сравнена с предходните години. И предлагам за следващите БМВ събори местоположението им да бъде гласувано от целия клуб !
- exclusive_bmw
- Потребител
-
всичко беше 6 само трябваше да пуснете химна на бавареца и да уважите труда на момчетата...
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
rangel_9g написа:Да попитам някъде може ли да видим статистиката са хора и автомобили сравнена с предходните години. И предлагам за следващите БМВ събори местоположението им да бъде гласувано от целия клуб !
Да и мен ме интересува това. В сайта има обаче липсва от последните години. Събора беше на ниво както винаги, но все си мисля, че най-мащабния беше 2011 год.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
exclusive_bmw написа:всичко беше 6 само трябваше да пуснете химна на бавареца и да уважите труда на момчетата...
Още 100-тина пъти го напишете това.
- shmundi87
- Фокусник
-
- Кара: на тройки още от ученик!
- Мечтае да кара: без да "прави"
а DRUJBA DRINK TEAM събраха наградите и продължават да "гълтат" в София,наздраве 

Ти си от мъжете които ce прибират от работа,пият една боза,смачкват някоя хлебарка,ударя си чи**я и въздъхвaт-'' омръзна ми този живот-алкохол,убийства и секс...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Nickelback написа:Dpy написа:По повод оценяването, ясно е, че няма човек, който да познава тънкостите на всички модели еднакво добре, съответно е възможно да има някакви пропуски. Имам предложение за друга година. Във всеки подфорум(е30, е36....)да се кандидатират примерно 5 човека, които от дълго време карат такъв модел и се интересуват живо от всичко свързано с него и с гласуване под формата на анкета, потребителите(потенциални участници)на въпросният подфорум да си изберат сами, кой да е оценяващ на техният модел.
Не е лошо предложениетоНаправо трябва един изпит да се направи според мен
Модераторите на съответните раздели например, но не само те.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
bat_gosho написа:Bloodnoon написа:
Да не говорим, че добре че бях при автомобила и надничах в листа на първия оценяващия господин, за да видя че той е напълно некомпетентен, тъй като неможе да различи нито един елемент ... М брони, М волан, той ги беше писъл стандартни ....
Поредната подигравка, назначен някой си там да пише някакви работи, като въобще си няма на идея за какво иде реч ...
Само факта че не знаеше как да вдигне капака на една Е32-ка ми беше достатъчен да му видя компетенцията на господина.
За капака грешката беше моя - по навик посегнах. Но с кое от оценката не си съгласен? Отделно, че с твоята кола бях най-либерален.

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
LiTtLeRoCk написа:Nickelback написа:Dpy написа:По повод оценяването, ясно е, че няма човек, който да познава тънкостите на всички модели еднакво добре, съответно е възможно да има някакви пропуски. Имам предложение за друга година. Във всеки подфорум(е30, е36....)да се кандидатират примерно 5 човека, които от дълго време карат такъв модел и се интересуват живо от всичко свързано с него и с гласуване под формата на анкета, потребителите(потенциални участници)на въпросният подфорум да си изберат сами, кой да е оценяващ на техният модел.
Не е лошо предложениетоНаправо трябва един изпит да се направи според мен
Модераторите на съответните раздели например, но не само те.
С радост бих помогнал, относно забележки по външен вид: боя, несъответствие на цвят, колко качествено е пребоядисан автомобила, подбитости по панелите, линия, напаснати фуги и т.н.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
събора беше уникален, от към всичко, единствения недостатък бе конкурсите, но се надявам догодина да са направени с по голям професионализъм!

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
За първи път идвам на Събор. Много ми хареса и останах много доволен. Благодаря много на организаторите!!
Плюсове:
+ Страхотно много бмв-та събрани в любимия ми град - Пловдив. Имаше хора от Турция и Македония и то не малко със сините номера.
+ Много готини мацки (незнам от къде бяха дошли, можеби местни Пловдивчанки, обаче повече се заглеждах по тях от колкото по лъснатите бмв-та).
+ Закрит паркинг на който да си оставиш колата с достатъчно осигурени места.
+ Сянка над главите (ако наблюдаваш от паркинга).
+ Страхотна гледка от паркинга. Полигона се виждаше невероятно от там. Уви за тези, които са били долу. Паркинга беше достатъчно далече и близо за да не вдишваш изгорелите гуми и газове от колите и за да се наслаждаваш идеално на гледката (нещо като при футболен мач, гледайки от високите трибуни).
+ Вкусна храна и напитки + понички (много го обичам) и сладолед, които може да хапнеш на удобни местенца предвидени за това, далеч от димящия полигон.
+ Добра организация на влизане в панаирчето. Имаше доста хора, които да те упътят и въпреки лекото задръстване, успяхме всички да влезнем на за откриването на събора.
+ Колегите и пилотите, които удряха прекъсвачи и пукаха гуми в продължение на 6 часа. Това може би най много ми хареса и ми се насълзиха очите от кеф по едно време. Отдадеността и старанието да зарадват цялата публика
.
Минуси:
- Може би цената на скарата. Не, че нещо ама 1,50 за кебабче/кюфте е малко пренасилено.
- Кошчета само около кетъринга както спомена един колега по горе.
Пак едно огромно благодаря за всичко!!! Да живее БМВ Клуб България!!!!
Плюсове:
+ Страхотно много бмв-та събрани в любимия ми град - Пловдив. Имаше хора от Турция и Македония и то не малко със сините номера.
+ Много готини мацки (незнам от къде бяха дошли, можеби местни Пловдивчанки, обаче повече се заглеждах по тях от колкото по лъснатите бмв-та).
+ Закрит паркинг на който да си оставиш колата с достатъчно осигурени места.
+ Сянка над главите (ако наблюдаваш от паркинга).
+ Страхотна гледка от паркинга. Полигона се виждаше невероятно от там. Уви за тези, които са били долу. Паркинга беше достатъчно далече и близо за да не вдишваш изгорелите гуми и газове от колите и за да се наслаждаваш идеално на гледката (нещо като при футболен мач, гледайки от високите трибуни).
+ Вкусна храна и напитки + понички (много го обичам) и сладолед, които може да хапнеш на удобни местенца предвидени за това, далеч от димящия полигон.
+ Добра организация на влизане в панаирчето. Имаше доста хора, които да те упътят и въпреки лекото задръстване, успяхме всички да влезнем на за откриването на събора.
+ Колегите и пилотите, които удряха прекъсвачи и пукаха гуми в продължение на 6 часа. Това може би най много ми хареса и ми се насълзиха очите от кеф по едно време. Отдадеността и старанието да зарадват цялата публика

Минуси:
- Може би цената на скарата. Не, че нещо ама 1,50 за кебабче/кюфте е малко пренасилено.
- Кошчета само около кетъринга както спомена един колега по горе.
Пак едно огромно благодаря за всичко!!! Да живее БМВ Клуб България!!!!
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Cvetun написа:До всички мрънкащи!!!За поредна година имаше БМВ събор!!!Хиляди хора се събрахме,стотици бмв-та,колона от София до Пловдив,бира,момичета,кебапчета,дрифт,скъсани гуми,музика,уникални коли,ВЕСЕЛБА!Уважете труда на организаторите,който са положили много труд и усилие всичко това за поредна година да се състои,а не да висим по омв-тата!!!!"Нямало на 2 метра от мен кошче,за да си изхвърля семките,много жега било,силна била музиката,главата ме боляла"
Мислете с тия глави и се благодарете на това,което има !!!!
Събора си беше перфектен и аз съм ЗА Панайра в Пловдив или където и да било с такова съоръжение !
+1 Hа същото мнение съм

BMW Club Поздрави за хубавото мероприятие .