BMW-АЛАРМА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

BMW-АЛАРМА

Мнение от laary » 10 Авг 2006, 21:45

Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! Благодаря , а не както ( ННН - потребител ) обеща и толкоз, както се казва ОБЕЩАНОТО ЩОМ НЕ СЕ ДАВА ВЕДНАГА ОК два коня с каруца О Б Е Щ А В А М м м м м м м м м м...........................................................

младши ентусиаст
Аватар

Re: BMW-АЛАРМА

Мнение от laary » 11 Авг 2006, 22:51

laary написа:Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! Благодаря , а не както ( ННН - потребител ) обеща и толкоз, както се казва ОБЕЩАНОТО ЩОМ НЕ СЕ ДАВА ВЕДНАГА ОК два коня с каруца О Б Е Щ А В А М м м м м м м м м м...........................................................
Да разбирам,че никои няма нищо! А може би само си чешем езиците в този форум! НАИСТИНА ли никой не знае нищо по ВЪПРОСА? Е ЕВАЛА !

Потребител
Аватар

Мнение от gopi » 11 Сеп 2006, 0:22

laary написа:Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! ...

Книжка нямам, но в аутодатата има инструкции за програмирането на дистанционното на английски.

Поради огромната тъпота на аутодата-та не мога да пействам тук текст а снимките са много големи. прати модела на Е36 на л.с. с е-майл-а ти и ще ти го пратя там.

Бтв здравейте на всички и супер форум ;-)

п.п. надяам се да не е много късен пост-а
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 11 Сеп 2006, 1:07

За да си вдигаш джамовете мисля че трябва да имаш т.нар комфорт модул. Иначе "програмирането" става чрез жички и запояване, промяна на импулс и т.н. Имаше отдавна такава тема когато и аз се опитвах на преправя моята, но резултат - никакъв!

Пробвай като натиснеш копчето за заключване и го задържиш дали ти се вдигат прозорците! Моите се вдигат, но някой път ако мръднеш или само си губи сигнал и спират по средата :confused: Пробвах и с ключа - като завъртиш ключа да заключиш колата и го задържиш така, всичко се вдига, ама пък трябва да седиш на ключалката, абе кофти работа, липсва комфорта :mhihi:

Ако някой разбере нещо или успее с програмирането, да свирка

Потребител
Аватар

Мнение от ficsi » 11 Сеп 2006, 7:01

Един приятел го направи/работи в сервиз/По неговите думи било само с презапояване на различни кабели.Има и самата схема .Ако успея да я взема ще я кача.Знам само че сложи по едно допълнително реле във вратите за да запази и функциите на ключа-при повредена аларма или дистанционно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 11 Сеп 2006, 11:46

Indiana написа:За да си вдигаш джамовете мисля че трябва да имаш т.нар комфорт модул. Иначе "програмирането" става чрез жички и запояване, промяна на импулс и т.н. Имаше отдавна такава тема когато и аз се опитвах на преправя моята, но резултат - никакъв!

Пробвай като натиснеш копчето за заключване и го задържиш дали ти се вдигат прозорците! Моите се вдигат, но някой път ако мръднеш или само си губи сигнал и спират по средата :confused: Пробвах и с ключа - като завъртиш ключа да заключиш колата и го задържиш така, всичко се вдига, ама пък трябва да седиш на ключалката, абе кофти работа, липсва комфорта :mhihi:

Ако някой разбере нещо или успее с програмирането, да свирка

хм само да кажа за това с ключа че няма общо:
моята отвътре като цъкна нали по-силно и си вдига сама прозорците догоре, и двата. Но ако отвън искам да ги вдигна с ключа, трябва да го държа докато ги вдигне иначе спират. Но тъй като имам ток когато мие отворена вратата, достаъчно е на излизане да ги цъкна ;) алармата не ми ги вдига защото адски бързах като я слагах, и все не ми се ходи да 'ъпгрейдна' ;)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 11 Сеп 2006, 12:12

laary написа:
laary написа:Ако някой има книжка с инструкции за заводската аларма или по-точно ПРОГРАМИРАНЕ (вдигане на стъклата) нека да я качи! Благодаря , а не както ( ННН - потребител ) обеща и толкоз, както се казва ОБЕЩАНОТО ЩОМ НЕ СЕ ДАВА ВЕДНАГА ОК два коня с каруца О Б Е Щ А В А М м м м м м м м м м...........................................................
Да разбирам,че никои няма нищо! А може би само си чешем езиците в този форум! НАИСТИНА ли никой не знае нищо по ВЪПРОСА? Е ЕВАЛА !

Никой не е длъжен да ти помага по принцип... А тук има доста хора, които наистина помагат и които с такива приказки може само разколебаеш да ти помогнат...

както и да е, виж това -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16668
Последна промяна Mamouk на 12 Сеп 2006, 15:35, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 11 Сеп 2006, 12:13

Е всичко е ок са помогнахте на колегата ама благодарности не виждам.... 8) :?:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от laary » 11 Сеп 2006, 19:46

furnata написа:Е всичко е ок са помогнахте на колегата ама благодарности не виждам.... 8) :?:
Бате това съм го чел - МЕРСИ все пак.Разбираш ли че колата си ги дигаше джамовете , но нещо щраках дистанционното(само него) и изчезна тази функция.НЕ СЪМ СЕ КАРАЛ НА НИКОГО, но нали форума е да си ПОМАГАМЕ иначе няма смисъл да си мерим п.....е.Благодаря на всички , които се отзоваха , но на този етап май никой няма книжка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 11 Сеп 2006, 20:11

Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от laary » 11 Сеп 2006, 21:28

Mitko19 написа:Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.
Ходих в ДАРУ и КАМОР ти други знаеш ли защото те не ми помогнаха било старо1995г.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

ОФФ Топик ма ни са сдържах

Мнение от turboto » 11 Сеп 2006, 21:37

laary написа:
Mitko19 написа:Обади се в бмв, кажи им номера на рамата на колата и ги питай може ли да ти пратят книжка, сигурен съм че ще измислят нещо или най малко ще те насочат към някой който да ти помогне.
Ходих в ДАРУ и КАМОР ти други знаеш ли защото те не ми помогнаха било старо1995г.

Е т'ва ме взривява в тия пародии на сервизи. Делят клиентите на 2 вида. Иначе се бият в гърдите и са номер 1. Имах премеждия вече с един такъв измислен сервиз в който ми строшиха двигателя и след 3 месечни бесни разправии писах до швабите и естествено решиха проблема в моя полза. Ма да не ви занимавам с простотиите. Сори за ОФФ топика!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 11 Сеп 2006, 21:44

laary написа:

Ебати киселите гъзари, старо било...като е старо да не е VW! Почвай да звъниш по немско!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gopi » 12 Сеп 2006, 23:20

ОК. съжелявам за забавянето. това са инструкции за програмиране на дистанционното от аутодата. надявам се да свърши работа :-)

Изображение
Изображение

Назад към E36