BMW 320 Свирене от двигателя.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Beamer
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
- Мечтае да кара: BMW M6
BMW 320 Свирене от двигателя.
Имам проблем понякога когато съм спрял се чува едно свирене от двигателя случва се само когато не съм в движение като потегля спира и съм забелязал че се случва само лятото зимата нямам този проблем. Предполагам че е ремак но не разбирам ако някой ми каже повече инфо ще съм благодарен.
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Re: BMW 320 Свирене от двигателя.
Така няма кой да ти каже какъв е проблема. Може да е ремък, ролка, генератор, водна помпа..... отиди в някой сервиз да видят какво е, едва ли ще ти вземат милиони ( ако въобще ти искат пари ) . 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
XaH-kpyM написа:Така няма кой да ти каже какъв е проблема. Може да е ремък, ролка, генератор, водна помпа..... отиди в някой сервиз да видят какво е, едва ли ще ти вземат милиони ( ако въобще ти искат пари ) .

АЗ бих те посъветвал да свалиш ремъка и да пораздвижиш ролките на ръка. Можеш и сам да го направиш това не ти трябва майстор

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Много малко информация за да можем да помогнем. Пробвай да пуснеш/спреш климатика и виж има ли разлика в шума. Съветвам те да не отлагаш много и да отидеш на майстор да погледне(може да е дреболия може и да е нещо с което не е хубаво да караш
).
ПП При мен обтяжната ролка на компресора беше изяла втулката си на основата и беше съсипало цялата стойка(която е алуминий и не и трябва много). В следствие на това се наложи ремонт на компресора, нова стойка, обтегач и ролка.

ПП При мен обтяжната ролка на компресора беше изяла втулката си на основата и беше съсипало цялата стойка(която е алуминий и не и трябва много). В следствие на това се наложи ремонт на компресора, нова стойка, обтегач и ролка.
- Beamer
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
- Мечтае да кара: BMW M6
мерси колеги ще отида в сервиз за по сигурно.
И при мен имаше такова свиркане и се оказа, че е прецакало ролката и оста на помпата на хидравликата. Та се на играх с нова помпа щото си мислех, че е само ремъка и, а днес а утре и накрая не мога да завъртя волана.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
6 мнения
• Страница 1 от 1