Питанка за една букса

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-90

Питанка за една букса

Мнение от arkadas » 10 Сеп 2006, 18:48

Привет колеги. Днес като си сменях филтъра на климата се натъкнах на нещо странно за мен и реших да се обърна за помощ към всички вас. Като извадих жабката вътре в паяжината от кабели видях една букса, а след по-щателен оглед намерих и съответния куплунг, с който се свързва буксата. Свързах ги, но се притесних да не възникне някакъв проблем и отново ги отделих. Въпросът ми е дали трябва да са свързани или не. Аз лично подозирам, че майстора, който ми слагаше алармата е пропуснал да ги свърже, но не съм сигурен. Иначе всичко по колата си работи. Помогнете моля!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 10 Сеп 2006, 19:01

Хахаха за трети път някой намира тия букси и се чуди дали да ги свърже :mhihi: :mhihi: До сега няколко човека ги свързаха и нищо не става и никой не знае за какво са :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 11 Сеп 2006, 10:10

еми отидете в сервиз в който хората разбират от BMW ( та дори и Камор или Дару) и питайте не вервам да боли.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 11 Сеп 2006, 12:12

Kris написа:еми отидете в сервиз в който хората разбират от BMW ( та дори и Камор или Дару) и питайте не вервам да боли.

:mhihi: :mhihi: Да бе стига питането да не струва кинти......И аз ги имам тия букси ама не им се вълнувам изобщо 8)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Назад към E36