Проблем с радиоантена е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- oligofrennn
- Потребител
-
- Кара: 320ci
Проблем с радиоантена е46 купе
Здравейте колеги,
Скоро си купих 320ци купе от автокъща в България. Колата беше с малката навигация, но за жалост модулите от багажника липсваха. Когато взех колата, в къщата ми бяха вързали обикновени сд. Проблемът е следният - ловя 2 станции - Хоризонт и...там по-силните. Антената в таблото си личи, че е дърпана допълнително, тъй като е прекалено дълга - може да се издърпа на към 1 метър извън таблото, другата инсталация за ток, колони е ок. Въпросът ми е откъде тръгва кабелът на антената, тъй като очевидно е или прекъснат, или споен неправилно. При попожение, че на колите с навигация модулите за звук и радио попринцип са в багажника, това значи ли, че допълнително е дърпана инсталация за обикновено сд оттам, до таблото?
Търсих схеми в нета, но не открих...
Ще съм ви благодарен, ако някой е запознат, да помогне
Благодаря!
Скоро си купих 320ци купе от автокъща в България. Колата беше с малката навигация, но за жалост модулите от багажника липсваха. Когато взех колата, в къщата ми бяха вързали обикновени сд. Проблемът е следният - ловя 2 станции - Хоризонт и...там по-силните. Антената в таблото си личи, че е дърпана допълнително, тъй като е прекалено дълга - може да се издърпа на към 1 метър извън таблото, другата инсталация за ток, колони е ок. Въпросът ми е откъде тръгва кабелът на антената, тъй като очевидно е или прекъснат, или споен неправилно. При попожение, че на колите с навигация модулите за звук и радио попринцип са в багажника, това значи ли, че допълнително е дърпана инсталация за обикновено сд оттам, до таблото?
Търсих схеми в нета, но не открих...
Ще съм ви благодарен, ако някой е запознат, да помогне

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Проблем с радиоантена е46 купе
Кабела трябва да води до антенния усилвател който се намира в задната лява колонка до стъклото.Оттам отива на реотаните на стъклото
http://blog.bavauto.com/10056/bmw-poor- ... er-models/
Не съм сигурен при купетата дали пак е там усилвателя
http://blog.bavauto.com/10056/bmw-poor- ... er-models/
Не съм сигурен при купетата дали пак е там усилвателя

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
Re: Проблем с радиоантена е46 купе
колега, аз имам същия проблем откакто смених касетка с CD,просто е необходимо да се използва качествен преходник!В случай,че снаждаш два различни преходника си иска запояване, иначе се разсейва сигнала-аз съм само с кабелни обувки и нямам добър обхват.
3 мнения
• Страница 1 от 1