E34 нивомат Проблем
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
E34 нивомат Проблем
Здравейте колеги имам доста голям проблем с нивомата четох из форума и къде ли не но така и не успях да намеря това което търся затова пускам нова тема (съжалявам за неудобството ако ви карам да пишете наново просто не мога да намеря това което търся). Изкарах си регулатора който стои под колата който регулира височината на самата кола тъй като имаше течове на масло реших да сменя уплътнителите смених ги всичко отначало си беше ок обаче забелязах че не ми вдига задницата мърдах лоста напред назад не иска и това след това ми гръмна маркуча които е отгоре на помпата. Та аз търся схемата на регулатора отвътре и как трябва да бъде сглобен и кой уплътнител за къде е . МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА КОМЕНТАРИТЕ.
Re: E34 нивомат Проблем
Колеги ще бъде ли проблем ако съм си направил байпаса и си карам така без да сменям веднага амортисьорите ?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
joben23 написа:Колеги ще бъде ли проблем ако съм си направил байпаса и си карам така без да сменям веднага амортисьорите ?
Да проблем ще е, защото няма да имаш задни амортисьори. Няма да има какво да гаси вибрациите и ще подскача като люлка отзад. Това е опасно за твоя живот и на останалите участници в движението + пешеходците. Най-добре да си сложиш нови нормални (не нивоматни) амортисьори за комби. Около 160лв мисля бяха.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Колеги сглобих си регулатора по тази снимка https://www.google.bg/search?um=1&biw=1 ... 1280%3B960 обаче сега като запаля и веднага вдига задницата максимално до горе и се чува как колата се тормози и отзад в самия регулатор как нещо трака . Какво да правя ? Ако някой има точна схема на тая история ще съм много благодарен да ми помогне като я прати .Или в краен случай ако някой има такав регулатор на скопус в тях и не му трябва бих го купил .
4 мнения
• Страница 1 от 1