Разход на масло

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: Разход на масло

Мнение от ивчо » 20 Май 2013, 16:17

Помня че беше около 10 :oops:
Благодаря за допълнението !
Има си нужда явно !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 20 Май 2013, 16:42

Пепи, какво да ти кажа ...
Не са много пари ... Никак даже ! Мисълта ми е, че така или иначе ще се прави нещо .. Затова и пуснах темата ...
Някак си исках насока какво да я правя ...
Но определено не искам да човъркам много по периферията на мотора ...
В смисъл за момента основен ми е по-добрата алтернатива, на фона на липсата на б25 ...
Bavarishe-то само ме навива за тдс, и само ми обяснява колко лесно се турбинира б20 ... Мммм, чак мед му капе !
Не е сложно отварянето ... Да, кофти е че ще влагам пари в м20б20, но такава се е паднала ...
Поне няма ръжда ... :bowdown:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 20 Май 2013, 19:05

ивчо написа:В смисъл за момента основен ми е по-добрата алтернатива, на фона на липсата на б25 ...
Bavarishe-то само ме навива за тдс, и само ми обяснява колко лесно се турбинира б20 ... Мммм, чак мед му капе !
:

малко съм долен аз :mhihi: Направи я 2.3 и си сфиркай.И без туй си на чесънче не ти требват филми :yes: А ако искаш ТДС-ка смени автомобила и си ти.Има неколко убави из мобилето
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Май 2013, 22:06

ивчо написа:Пепи, какво да ти кажа ...
Не са много пари ... Никак даже ! Мисълта ми е, че така или иначе ще се прави нещо .. Затова и пуснах темата ...
Някак си исках насока какво да я правя ...
Но определено не искам да човъркам много по периферията на мотора ...
В смисъл за момента основен ми е по-добрата алтернатива, на фона на липсата на б25 ...
Не е сложно отварянето ... Да, кофти е че ще влагам пари в м20б20, но такава се е паднала ...
Поне няма ръжда ... :bowdown:

Не са толкоз страшни нещата .
Основни биелни лагери гарнитура глава и гумички ще ти излезе около 200лв
обаче със сегментите внимавай .Подбиват се каналите на сегментите на такива стари мотори и дори нови сегменти пак може да хлопат а и твойте бутала ще са в окаяно състояние най вероятно .Иначе варианта със 2.3 е най лесен ако ще се отваря мотора .Само ако плащаш на майстор малко се обезсмисля че ще ти излезе колкото едно м50.Отделно трудно ще намериш жив майстор да е в час с тия мотори :mhihi: а пък още по отделно забрави да намериш бутала за 2.3 мотор на нормална цена и в читаво състояние.
Последното ме навежда на мисълта че ако сега трябва да си правя пак мотора бих го направил 2.5 а не 2.3 какъвто е в момента.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към E34