Е39 544i ???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Сеп 2006, 13:46

650 е с двигателя 4.8ис :idea: ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 16 Сеп 2006, 8:51

dinko_sd написа:Мда, и аз го видях този баварец :!: Точно 544 си пише отзад, качено на едни хубави джантета и го кара млад пич (като мене :D ). Останах с впечатлението обаче че този надпис не е случаен ;), т.е. има изненада под капака. Иначе отпред си е с маската от М5, а отзад не го видях дали е с двойна бурия, щото се загледах в надписа :mhihi:

Пресичам си аз на светофара на Интерпред ,гледам ей така... :shock: :shock: :shock: ...и точно към края на "пътуването" ми(отсрещния тротоар) БУУУМ
Блъскам се в някакво момиче :uups:
"Извинявай,извинявай"-казвам аз. :uups: Тя ми отвръща..."Няма проблем-видях че си се заблеял, но мислех че ще се отместиш :mhihi: "
Няма такъш ташак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Надписа отзад на е39ката...наистина беше 544и... :roll: Заслужаваше внимание, красива беше 8)

Потребител
Аватар

Мнение от MDFk » 17 Сеп 2006, 8:50

Черен?С 544и отзад? Значи са (поне) 2, защото аз съм виждал един сребрист със същия майтап отзад...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 17 Сеп 2006, 13:26

Черно е да!
Виждам го за втори път.
Ама съм почти сигурен че не е майтап, бих искал да видя какво има под предния капак ;) Като гледам обаче никой от форума няма информация по въпроса!?!?

Предишна

Назад към Основен Форум