дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: дневни светлини
Gqbriel написа:Kris написа:© написа:Gqbriel написа:DiGital написа:Не, човека иска да каже, че зада почнат да светят след като двигателя е запалил (Динамото зарежда) начина е побългаряване.
Нали затова ключа седи на включение фарове бе хора(палиш колата имаш фарове,гасиш колата - нямаш фарове)....за какви динамота и релета ми говоритекаква е разликата да е с реле и просто ключа да седи на включени фарове,като така и така ще светят фаровете ...не разбирам ,какви ас побългаряванията като си има настройки
това което казваш е вярно, обаче аз например понякога държа колата на първа позиция и правя нещо из Dynavin и през това време фаровете ми ще светят. Това е една от причините да не искам да активираш дневни светлини на процент - няма гасене когато си на контакт
Аз съм с дневни на процент и на първа позиция не светят, светват само на втора позиция (пълен контакт) и т.н.
Светят на каквото си поискаш като почнеш от А-0-I-II
Ставаше въпрос за позицията на контактни ключ, а не ключа за фаровете.

Иначе да светят на всяка позиция, без позицията за къси и на "А" когато е тъмно. Но само когато си запалил или контактния ключ е на втора позиция.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
© написа:това е добра новина, не съм се интересувал подробно, но звучи добре
И на дълги на процент(1) и на къси като дневни(2) на първи контакт на ключа за палене трябва да ти светнат (1)нищо, (2)габаритите. На втори контакт светват (1)дългите, (2) късите, палиш не палиш светят

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Гледам по другите форими, че инсталират FX-R retrofit kit и на секцията за дългите. Тази секция не е ли с по-голям размер?
Въпроса по темата ми е, ако се сложи биксенонова лупа и там, какво се случва при пускане на DRL?
Въпроса по темата ми е, ако се сложи биксенонова лупа и там, какво се случва при пускане на DRL?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Вълк написа:Гледам по другите форими, че инсталират FX-R retrofit kit и на секцията за дългите. Тази секция не е ли с по-голям размер?
Нищо ксенона не държи на %
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Вълк написа:Гледам по другите форими, че инсталират FX-R retrofit kit и на секцията за дългите. Тази секция не е ли с по-голям размер?
Диаметъра на рефлектора на дългите е по-малък от този на късите, а колегата Габриел ти е отговорил на ксенона му трябва постоянно напрежение, то на самите баласти си пише от 12 до 14 и не знам си колко волта, пуснат ли се на процент просто няма да запали крушката.
Най-добрия вариант е който и до сега са правили колегите или поне тези които са идвали при мен да им кодирам лайт модула след това е с ретрофит на късите ако искаш сложи там биксенонови лупи и дългите се пускат на процент да не си хабиш ксенона през деня.
Това важи и за оригиналния ксенон.
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
Поздрави!
stepoff написа:Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
На всеки лайт модул може да се активират, просто на по-старите са тип американски. Т.е. на къси и габарит светват и мигачите.
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
stepoff написа:Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
Аз съм от Бургас и мога да ти активирам всичко, което желаеш!
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
bojky написа:stepoff написа:Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
Дай някакъв тел за връзка

- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
stepoff написа:bojky написа:stepoff написа:Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
Дай някакъв тел за връзка
Колега аз точно телефона на колегата bojky съм ти дал.Много е точен колегата,много съм доволен.

- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:stepoff написа:Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
На всеки лайт модул може да се активират, просто на по-старите са тип американски. Т.е. на къси и габарит светват и мигачите.
А как са отбелязани като стар и нов модел?
Моя е :
от старите или от новите е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
stepoff написа:Kris написа:stepoff написа:Колеги, някой в района на Бургас и околностите може ли да ми активира дългите на 30%. Какъв трябва да е лайт модула?
Поздрави!
А как са отбелязани като стар и нов модел?
Моя е :
от старите или от новите е?
Ако колата ти е фейс лифт тогава и модула е такава версия, че може да се програмира без да светя мигачите.
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Колеги от Сливен съм.Някой в околността за 30% на дългите да може да ми активира?Във Вторник ще патувам до Бургас но ще минавам набързо.
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Аз съм от Бургас, ако искаш се обади когато минаваш, ще ти кажа каде е мястото и ако съм там може да минеш, ще ги направим.
0893 511655
А между другото при мен има вариант да се активират само дългите на процент, въпреки, че версията е C29
т.е. преди фейса.
0893 511655
А между другото при мен има вариант да се активират само дългите на процент, въпреки, че версията е C29