ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
не бре мой
ама да си беше купил специализирано ключе за 10тина кинта 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
купих ключе, 'щото вече съм го гледал филма със спирачните тръбички при комбито, пръсках преди тва с WD, чаках, пак пръсках, чаках .. и накрая пак превъртя, мамка му
от третия път винаги ставало
та за следващата ще ги правя поне преди да сложа мотора, че по-лесно ще сменя тръбичката като се омаже 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
И аз омазах моите предни със сцепено ключе за тръбички и прекарвах новата зад мотора,изглежда доста занимавка,но стана по лесно отколкото си мислех
,а не съм с оригинален мотор.

- e30coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Луда бабичка 1984г.
- Мечтае да кара: Бмв е30 м3 и Ford Mustang Shelby GT 500 1967г.
- Детайли за колата: Дърта жигачка с голямо сърце :Д
Имам един вапрос, немога да разбера защо на таблото за показване температурата на водата не ми отчита правилно много малко се покачва и толкоз над синята първата черта до там се покачва стрелката и толкоз... пък работеше както трябва какво и стана изведнаж немога да разбера... колата е е30 купе м20б20 мотора..
Fuck new models cars ! I'm riding old school !
http://www.youtube.com/watch?v=nIDB7htM0Wg
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Колеги,освен задните носачи с дискове,какво друго ще ми е нужно за преминаване от барабан на диск,там разните му маркучи и жила,кое и как?
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
e30coupe написа:Имам един вапрос, немога да разбера защо на таблото за показване температурата на водата не ми отчита правилно много малко се покачва и толкоз над синята първата черта до там се покачва стрелката и толкоз... пък работеше както трябва какво и стана изведнаж немога да разбера... колата е е30 купе м20б20 мотора..
Най вероятно си с постоянно отворен термостат, пипни маркуча за големия кръг, ако е отворен значи уреда ти е наред а проблема е в термостата
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
SPEED_GABROVO написа:Колеги,освен задните носачи с дискове,какво друго ще ми е нужно за преминаване от барабан на диск,там разните му маркучи и жила,кое и как?
Полуоски, жила за ръчната и спирачни маркучи за кола с дискове май е това
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
Maverik написа:SPEED_GABROVO написа:Колеги,освен задните носачи с дискове,какво друго ще ми е нужно за преминаване от барабан на диск,там разните му маркучи и жила,кое и как?
Полуоски, жила за ръчната и спирачни маркучи за кола с дискове май е това
Другото добре,но защо полуоски?
- velin33
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 M40+2B18
- Мечтае да кара: е30 ///
На моят седан / М40 / допълнително трябваше да се купуват само жила за ръчната спирачка, полуоските са си точни.

- e30coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Луда бабичка 1984г.
- Мечтае да кара: Бмв е30 м3 и Ford Mustang Shelby GT 500 1967г.
- Детайли за колата: Дърта жигачка с голямо сърце :Д
Maverik написа:e30coupe написа:Имам един вапрос, немога да разбера защо на таблото за показване температурата на водата не ми отчита правилно много малко се покачва и толкоз над синята първата черта до там се покачва стрелката и толкоз... пък работеше както трябва какво и стана изведнаж немога да разбера... колата е е30 купе м20б20 мотора..
Най вероятно си с постоянно отворен термостат, пипни маркуча за големия кръг, ако е отворен значи уреда ти е наред а проблема е в термостата
Благодаря колега
Fuck new models cars ! I'm riding old school !
- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 316i m43 e36 323i m52
- Мечтае да кара: е36 м3 и е39м52б20
- Детайли за колата: лабава но със шпер :P
колеги от каде мога да закупя регулатор на налягане на горивото за бмв е30 м40 б18 и какви за цените горе доло
При спортните пружини (в случая Вайтек и H&R) има ли разлика за 6 или за 4 цилиндрово или са си еднакви?

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
При Х&Р-а има разлика даже не само за 4 или 6-цилиндрово, ами и за различните каросерии.

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
e30coupe написа:Имам един вапрос, немога да разбера защо на таблото за показване температурата на водата не ми отчита правилно много малко се покачва и толкоз над синята първата черта до там се покачва стрелката и толкоз... пък работеше както трябва какво и стана изведнаж немога да разбера... колата е е30 купе м20б20 мотора..
На мен самия уред не ми работи,преди с почукване захапва,но вече няма никой,може ли нещо да се бутне или да търся друг?
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
SPEED_GABROVO написа:e30coupe написа:Имам един вапрос, немога да разбера защо на таблото за показване температурата на водата не ми отчита правилно много малко се покачва и толкоз над синята първата черта до там се покачва стрелката и толкоз... пък работеше както трябва какво и стана изведнаж немога да разбера... колата е е30 купе м20б20 мотора..
На мен самия уред не ми работи,преди с почукване захапва,но вече няма никой,може ли нещо да се бутне или да търся друг?
първо виж гайката отзад на уреда,дали е стегната и дали изобщо е там че от многото удъри може да я няма вече