Лепкаво покритие
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Лепкаво покритие
Колеги, знам че темата ми не е точно за този раздел, но не можах да осмисля къде точно да я пусна, за това пиша тук, тъй като имам е30. 
Имате ли представа от къде мога да си взема такъв лепкав материал, с което са намазани вратите от вътре и по което плътно залепва найлона, но след като се разлепи, лепилото да си остава по вратата и да може найлона да бъде залепен отново.
Поне ако знаете как се нарича подобен тип лепило, за да знам как да го търся..
Благодаря.
п.с. ако модераторите намерят по подходящ раздел за темата, моля да бъде преместена.

Имате ли представа от къде мога да си взема такъв лепкав материал, с което са намазани вратите от вътре и по което плътно залепва найлона, но след като се разлепи, лепилото да си остава по вратата и да може найлона да бъде залепен отново.
Поне ако знаете как се нарича подобен тип лепило, за да знам как да го търся..
Благодаря.
п.с. ако модераторите намерят по подходящ раздел за темата, моля да бъде преместена.
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Лепкаво покритие
Днес точно това си говорехме със Zlatko_baretata. И аз се интересувам какво е това лепило.

Vasko_BP написа:Днес точно това си говорехме със Zlatko_baretata. И аз се интересувам какво е това лепило.
Абе тука четох за някви продукти на 3М, по-конкретно обърнах внимание на този: 3М Super Trim Adhesive, но не съм сигурен дали качествата са му точно такива.
Някой знае ли магазин, където продават продукти на 3М на дребно, някакви partners са им официален дистрибутор, но те продават само на едро май..
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Poki написа:Vasko_BP написа:Днес точно това си говорехме със Zlatko_baretata. И аз се интересувам какво е това лепило.
Абе тука четох за някви продукти на 3М, по-конкретно обърнах внимание на този: 3М Super Trim Adhesive, но не съм сигурен дали качествата са му точно такива.
Някой знае ли магазин, където продават продукти на 3М на дребно, някакви partners са им официален дистрибутор, но те продават само на едро май..
Точно там колега и продават и на дребно , може и една бройка аз сьм вземал

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Специален вид восък е .Има такива специално за врати и прагове с едно дълго маркуче към спрея се продава да може да се пръска навътре в кухините."Нещото" е много добро ползвал съм го 1-2пъти и съм доволен от резултата.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
..
Последна промяна Kroki на 09 Май 2013, 15:17, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Jordana написа:Специален вид восък е .Има такива специално за врати и прагове с едно дълго маркуче към спрея се продава да може да се пръска навътре в кухините."Нещото" е много добро ползвал съм го 1-2пъти и съм доволен от резултата.
Имаш ли представа как точно се казва въпросния продукт и от къде може да се закупи ?
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Jordana написа:Специален вид восък е .Има такива специално за врати и прагове с едно дълго маркуче към спрея се продава да може да се пръска навътре в кухините."Нещото" е много добро ползвал съм го 1-2пъти и съм доволен от резултата.
Восъка се слага като консервант и го има на много марки. Аз ползвах на Valvoline. Обаче това което захваща найлона не е восък. Остава въпроса някой ползвал ли е?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Верно .Тва с което е залепен не е баш такова .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Kroki написа:След кръстовището на телевизионната кула, посока Черни Връх, дето отдясно е за Семинарията имаше магазин на 3М.
Къде точно, разходих се на Google Street View, но не мога да го открия.. там има само гора.

Да не се бъркаш с този на Partners, който е на Г.М. Димитров.
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Номер 7 дали не може да се ползва? Не че още го предлагат, де...
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... gle_parts/

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
zlatko_baretata написа:Номер 7 дали не може да се ползва? Не че още го предлагат, де...![]()
Номер 7 е готов кит за подмяна на автостъкла, състоящ се от активатор, грунд и ПУ лепило. Няма да свърши работа на колегата пуснал темата. Иначе се произвежда и днес. / усъвършенствана версия/
- Andronoff
- триногата
-
А можете да си купите и по-дебел, лепящ се найлон, да го лепнете и с макетно ножче с остър връх да го изрежете по контура на вратата...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа:А можете да си купите и по-дебел, лепящ се найлон, да го лепнете и с макетно ножче с остър връх да го изрежете по контура на вратата...
А имаш ли идея къде може да се намери такъв, тъй като аз не успях да открия.

Другия вариант е обикновен найлон и да го облепа с двойно-залепваща, но ако знаеш къде предлагат направо лепящи найлони, сега е момента да споделиш.

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2