330XD проблем......
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
330XD проблем......
Здравейте колеги искам да попитам от знаещите и разбиращите от какво може да е този проблем който се получи при мен днес,Значи днеска си карах колата а именно Е46 330XD 184коня колата е при мене около месец и половина та проблема е следния днес преди обяд си я карах 6 няма нищо само че вечерта като излязох давам и пълна газ по принцип след 2000 оборота почва да си ускорява само че почна да се секва няма ряз някои пат се оправя и кам 3500-4000 оборота пак теи губи мощност и като пипна маркуча на турбото не го надува сякаш толкова и като я настъпя се чува едно систене от към турбото НЕ СЪМ И СМЕНЯЛ ФИЛТРИТЕ!!! МОЕТО МНЕНИЕ ЧЕ МОЖЕ ОТ ГОРИВНИЯ НО ЗАЩО ОТ ТУРБОТО ТАКА ЩЕ СЕ ЧУВА
който може да помага
)))))))))))
който може да помага

- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
Re: 330XD проблем......
не пуши не е маркуч днес ги гледах мисля да сменя въздушния и горивния да видя какво ще стане ако е пак същото ще отида към изпускателната систем понеже колата тръгва да набира и към 3000 оборота се спъва отива си пак нагоре ама по бавно
- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
Колеги днеска като я искарах от гаража и ходих до магазина я понастъпах и това свирене го няма в момента вървежа се опраи значи сменям горивен и въздушен естествено оригинални и мисля че това ще им е болката
колеги проблема го откриха днеска ходих на сервиз и проблема е от турбината и една дюза има отклонение доста човека каза ако не искаш да сменяш турбина недей я кара че цялата работа ще седна към 300-400лв
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Аз имам 136 коньовия дизел. Като я купих, мина се седмица две и реших по един баир да накажа 1 голф
Смачках газта до доло, колата набра адекватно до към 2000-2500 оборота, обаче на 2500 рязко и за секунда заби муцуна, нещо и отне тягата.. и после ходи се набирай пак. И така постоянно. Ходих на диагностики на кво ли не, всичко в нормални стойности. Голям филм беше. В един момент ми скимна да махна катализаторите. Отидох, махнах ги и О! Чудо! Бяха мега задръстени. По чудо турбото беше здраво. Горния до турбото само го изтърбуших, долния го махнах и сложих права тръба на негово място. Настоявах и им висях на главата да гледам дали ще е с същия диаметър, щото много често слагат по малък, който влиза в оригиналната, щото се заварява по лесно
ама спъва колата.

то и аз мисля да махна катализатора само че не е от него понеже с човека се познавам от доста време и доста чува петела и щом все при него има кали за над 10 бона не мисля че ще ме излъже но ще му кажа и за туй нещо то аз си мисля ще може да се отвори катализатора и да се махнат само мрежичките при тебе като ти го махнаха и сложиха тръба звука промени ли си ?
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Стана леко по шумна колата, и турбото почна да се чува повече. Лично на мен даже звука по си ми харесва от преди
Горния ако ще го махаш само го изтърбушкай. Остави го кух. Просто там температурата е много висока, и повечето тръби различни от оригиналните неиздържат. А долния спокойно можеш да го замениш с тръба но задължително да е същия диаметър, както казах по нагоре 

11 мнения
• Страница 1 от 1