свети лампата на аербека-е46 320 д феиса

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

свети лампата на аербека-е46 320 д феиса

Мнение от igra4a_bmw » 04 Май 2013, 11:36

здравейте колеги ,откакто си взех колата от време на време ми се вкл. и изкл лампата за аербека на таблото ....казаха ми някоия букса под седалката може да иска да се почисти....но отначало забелязах да има букса под шофиорската седалка но неможех да е изкл. но сега случаино погледнах във форума да пише за някои пиропатрон под дясната седалка за аербека,дали е възможно да е от него и може ли да направа нещо погрешно и да отворя аербеците

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Re: свети лампата на аербека-е46 320 д феиса

Мнение от NIKMAN » 04 Май 2013, 13:22

Колега преди да дърпаш каквито и да е букси под седалките, направи една диагностика и ще знаеш с точност къде е проблема.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 04 Май 2013, 13:46

igra4a_bmw написа:здравейте колеги ,откакто си взех колата от време на време ми се вкл. и изкл лампата за аербека на таблото ....казаха ми някоия букса под седалката може да иска да се почисти....но отначало забелязах да има букса под шофиорската седалка но неможех да е изкл. но сега случаино погледнах във форума да пише за някои пиропатрон под дясната седалка за аербека,дали е възможно да е от него и може ли да направа нещо погрешно и да отворя аербеците

Най-вероятно щом светва и изгасва проблема е в кантара на пасажерската седалка, но както ти е казал колегата вместо да гадаеш закачи я на диагностика и ще се разбере :!:

Потребител
Аватар
Кара: 330D
Мечтае да кара: 335D coupe
Детайли за колата: 204hp седан

Мнение от patlaka » 04 Май 2013, 14:01

От кантара на седалката е 100%
Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара BMW

Назад към E46