Скъсан кабел на пиропатрон под дясна седалка.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
Скъсан кабел на пиропатрон под дясна седалка.
Днес ми светна бега точно след автомивка. Погледнах под седалките и какво да видя под пасажерската седалка висяка две жици излизащи от 2 черни кабела обвити в термо шлаук. Които идваха от пиропатрона.
Преди малко ги гледах исках да ги свържа но уви. От пиропатрона идват два черни кабела , който не се различават по нищо. Има ли значение като ги свързвам , ако и объркам местата.
Примерно- ( единия черен с бяло-син кабел и другия черен с бяло червен кабел)? ( бяло-син и бяло червен идват от главната букса на купето)
Изобщо има ли опастност ако не се свържат правилно да гръмне пиропатрона на седалката.
Преди малко ги гледах исках да ги свържа но уви. От пиропатрона идват два черни кабела , който не се различават по нищо. Има ли значение като ги свързвам , ако и объркам местата.
Примерно- ( единия черен с бяло-син кабел и другия черен с бяло червен кабел)? ( бяло-син и бяло червен идват от главната букса на купето)
Изобщо има ли опастност ако не се свържат правилно да гръмне пиропатрона на седалката.
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
Re: Скъсан кабел на пиропатрон под дясна седалка.
Колеги 70 пъти е прегледана обявата и никакъв отговор 
Да не би да не съм обяснил проблема както трябва ?

Да не би да не съм обяснил проблема както трябва ?
2 мнения
• Страница 1 от 1