носачи трв
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- s0ll0
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: e39 540i
носачи трв
Здравейте,
искам да задам един въпрос относно частите на TRW , по специално носачите . Наложи ми се смяна на четирите носача , бяха ми взети пари за TRW , но при преглед никъде по частите нямаше щампа , личеше си че са нови , но липсваше каквато и да било маркировка , освен под тампоните буквите RR но едно към друго ...
та въпросът ми е , тази марка има ли маркировка , няма ли ?:)
искам да задам един въпрос относно частите на TRW , по специално носачите . Наложи ми се смяна на четирите носача , бяха ми взети пари за TRW , но при преглед никъде по частите нямаше щампа , личеше си че са нови , но липсваше каквато и да било маркировка , освен под тампоните буквите RR но едно към друго ...
та въпросът ми е , тази марка има ли маркировка , няма ли ?:)
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: носачи трв
Последно един приятел си взе TRW носачи за Е46-цата и като разкъсахме найлоните с надписи TRW, от вътре исзкочиха носачи lemforder 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
TRW е пакетажна фирма доколкото знам, от вътре може да искочи и лемфиордер и no name част.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
lemforder
Вече се правят в Турция , така че скоро да очакваме рязко влошаване на качеството
Вече се правят в Турция , така че скоро да очакваме рязко влошаване на качеството

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Сменях заден носач с TRW, засега съм много доволен. Всички части, които съм вложил до сега в колата са с марка TRW. Било те носачи или накладки и подобни. Доста добро според мен съотношение цена/качество.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
omegaart написа:lemforder
не подценявай турската сглобка ... а и от Лемфьордер до Лемфьодер има разлика ...
Барай шишарката Минкеее ....
6 мнения
• Страница 1 от 1