Въпрос за масло в антифриза 525тдс
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Въпрос за масло в антифриза 525тдс
Здравейте, каква е причината да имам масло във антифриза. И да допълня, че маслото не ми изглежда да е такова от двигателя, защото е някакво светло, а не катранено черно като на двигатела.
- bmw_power_1984
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: G-POWER M3 GTS
Re: Въпрос за масло в антифриза 525тдс
гарнитура между цилиндровата глава,блока или някаква пукнатина на главата товаса най честите причини....за тези симптоми 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Като ги омеша става едно такова с звят на боза и консистенция на сопол и като каймак изплува отгове на анфриза (сори за грубото сравнение). Та маслото след попадне в охладителната система се пресича и цветът му за това не е като на това в мотора.
Увери се колега да не би самият антифриз да е някакъв стар и мръсен, или да има някаква добавка в него
Увери се колега да не би самият антифриз да е някакъв стар и мръсен, или да има някаква добавка в него

Никой не мое ма връне на селу!
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
saleen написа:Като ги омеша става едно такова с звят на боза и консистенция на сопол и като каймак изплува отгове на анфриза (сори за грубото сравнение). Та маслото след попадне в охладителната система се пресича и цветът му за това не е като на това в мотора.
И аз точно това се чудя, дали самият антифриз не е много стар, и да е станало вътре на пихтия. Ще я по карам малко на вода да се прочисти системата пък после ще налея антифриза и ще видя какво ще стане.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
acidburn-525tds написа:saleen написа:Като ги омеша става едно такова с звят на боза и консистенция на сопол и като каймак изплува отгове на анфриза (сори за грубото сравнение). Та маслото след попадне в охладителната система се пресича и цветът му за това не е като на това в мотора.
И аз точно това се чудя, дали самият антифриз не е много стар, и да е станало вътре на пихтия. Ще я по карам малко на вода да се прочисти системата пък после ще налея антифриза и ще видя какво ще стане.
Само ще си загубиш времето и ще изхарчиш безсмисленно пари за антифриз.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Според мен имаш пукнатина в блока.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

6 мнения
• Страница 1 от 1