АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service
Вчера отново посетих сервиза на момчетата, за зацепване на ванос и смяна на гарнитура на капак, и отново останах изключително доволен от работата им. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Burnar написа:Вчера отново посетих сервиза на момчетата, за зацепване на ванос и смяна на гарнитура на капак, и отново останах изключително доволен от работата им.
Радвам се, че вече всичко е наред с колата - жив и здрав!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
"DSC Performance" Ltd. уведомява своите клиенти и приятели, че през предстоящите почивни дни сервизът ще работи на 01.05 и 02.05, след което ще почива на 03,04,05,06.05.
Започваме работа на 07.05. - понеделник.
Започваме работа на 07.05. - понеделник.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
bio81 написа:само едно мога да кажа
ГОЛЕМИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ![]()
![]()
Благодаря!
Стараем се да държим определени стандарти!

Весели празници!

- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Здравейте момчета!Чета само хубави отзиви за вас!Тази седмица мисля да идвам до София понеже съм си харесал една Е46 320 2,2 и искам да и направите обстоен преглед и диагностика!Бихте ли ми казали колко ще ми излезе услугата?
Здравейте. Предлагате ли проверка и зареждане на климатична система?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
miroslav_r написа:Здравейте момчета!Чета само хубави отзиви за вас!Тази седмица мисля да идвам до София понеже съм си харесал една Е46 320 2,2 и искам да и направите обстоен преглед и диагностика!Бихте ли ми казали колко ще ми излезе услугата?
Обади се предварително поне ден, колега и ще се разберем

banansko написа:Здравейте. Предлагате ли проверка и зареждане на климатична система?
Съветвам те да се обърнеш към колегата Oci от форума - ако ти трябва телефон - звънни - ще ти го дам.
П.С. Извинявам се на всички колеги, които са се опитали да се свържат с нас през почивните дни, но ... телефоните бяха последното нещо, което сме държали близо до себе си !
Пожелавам на всички приятели и клиенти здраве, щастие, късмет и благополучие !
Нека Христос благослови Вас и близките ви, а Свети Георги Ви закриля и Ви дава сила, смелост и упоритост да преследвате мечтите си!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Dimitroff написа:
Пожелавам на всички приятели и клиенти здраве, щастие, късмет и благополучие !
Нека Христос благослови Вас и близките ви, а Свети Георги Ви закриля и Ви дава сила, смелост и упоритост да преследвате мечтите си!
Да ви се връща. Живи и здрави

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Отново да си кажа и тук благодарностите на Ванката и Ко. Имате голямо търпение момчета
Кажи, моля те, на Миро и Мони, че имат "око метър"
Другото което е, дано не счупя каръка, за сега при вече почти 600км няма свирене от дисковете и накладките на Мейле.
Е сега вече задължително ще мина само за кафе, без да работиме
.
Много поздрави и сърдечни благодарности за всичко (няма да изброявам, много неща са
)

Кажи, моля те, на Миро и Мони, че имат "око метър"

Е сега вече задължително ще мина само за кафе, без да работиме

Много поздрави и сърдечни благодарности за всичко (няма да изброявам, много неща са

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Wierdo написа:Отново да си кажа и тук благодарностите на Ванката и Ко. Имате голямо търпение момчета![]()
Кажи, моля те, на Миро и Мони, че имат "око метър"Другото което е, дано не счупя каръка, за сега при вече почти 600км няма свирене от дисковете и накладките на Мейле.
Е сега вече задължително ще мина само за кафе, без да работиме.
Много поздрави и сърдечни благодарности за всичко (няма да изброявам, много неща са)

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
За пореден път доволен от господата от DSCPerformance
Браво момчета 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
maikooo написа:За пореден път доволен от господата от DSCPerformanceБраво момчета

Това е целта - колите да излизат ремонтирани, а клиентите ни да си тръгват доволни!
Стикери за събора може да намерите и при нас

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
По принцип не съм по тия неща, но смятам, че е честно спрямо потребителите да напиша този коментар.
Колата ми влезе в този сервиз за смяна на консумативи преди месец и нещо (минала е общо 500-600 км от тогава). Момчетата ми обърнаха внимание, оправихме още 1-2 неща, които излязоха по трасето и като цяло бяха супер любезни и коректни. Помислих, че съм намерил най-накрая сервиза за моята кола!
НО
Бях им поръчал да ми сменят филтъра на картерните газове. Отделно се чуваше се един странен звук при подаване на газ, който те не можаха да идентифицират (колата е с този шум откакто съм я купил). Когато изпратих баща ми да вземе колата, която беше "готова" по техни думи, те му бяха казали, че не са сменили филтъра, тъй като не бил намаслен, не изглеждал да е зле, маркучите били идеално здрави, НО все пак бяха си взели парите за труда, "тъй като били стигнали така или иначе до филтъра"...
Консултирах се с още 1-2ма майстора за шума след това и всеки от тях казваше, "шумът ти е от филтъра за картерните газове, тоя филтър трябва да се смени", но аз им обяснявах, че вече е гледан и са ми казали, че е здрав, и е супер. Хората мислеха, че се бъзикам, обяснаваха ми, че тоя филтър външно не може да се диагностицира, подхвърляха ми "тоя майстор трябва да го смениш", ама аз тъп и упорит...
След още няколко бъзика от страна на други майстори, накрая се реших на смяна. Резултатът - сменен филтър и един маркуч, който е изгорял и станал на пластелин. Шумът изчезна, колата се държи значително по-добре отпреди. Няма как маркучът/филтърът да са се прецакали точно в тия 500-600 км, тъй като звукът, както вече казах, съм го слушал нон-стоп предишните 15000 и не беше някаква новост за автомобила.
Няколко неща ме притесняват в тая история:
1) Момчетата не успяха да идентифицират, това което всеки друг след тях успя от раз - че шумът идва от филтъра на картерните газове
2) По собствено усмотрение решиха да НЕ СМЕНЯТ филтъра
3) Това не попречи да вземат пари за труд
4) Подлъгаха ме, че са гледали филтъра е той е читав и няма нужда от смяна
5) Такъв филтър ВЪНШНО няма как да се разбере читав ли е или не
6) Подчертаха, че маркучите са идеални при положение, че единия маркуч реално беше изчезнал
Всичко това ме води на мисълта, че колата не е била погледната по отношение на филтъра. Дали не са имали време, дали не са имали частта, не знам какво е станало... Всеки случай, сега ще трябва да проверя и всичко друго от този ремонт, за да ми е мирна главата...
Много, ама наистина много ми се искаше това да е единствения и последния сервиз в който колата ми ще влиза, тъй като момчетата се държаха добре и изглеждаха читави, но за съжаление, нещата се развиха по този начин.
Моето лично мнение, е че е 100 пъти по-добре да ми кажете "не знаем", "не можем" или "не искаме" отколкото да ми дадете наизуст грешна диагноза на колата. Междувременно от колега, който живее в съсдения блок до сервиза, чух доста негативно изказване по отношение на момчетата, но няма да влизам грам в детайли - казвам си само моя случай и нека хората си имат едно на ум.
Колата ми влезе в този сервиз за смяна на консумативи преди месец и нещо (минала е общо 500-600 км от тогава). Момчетата ми обърнаха внимание, оправихме още 1-2 неща, които излязоха по трасето и като цяло бяха супер любезни и коректни. Помислих, че съм намерил най-накрая сервиза за моята кола!
НО
Бях им поръчал да ми сменят филтъра на картерните газове. Отделно се чуваше се един странен звук при подаване на газ, който те не можаха да идентифицират (колата е с този шум откакто съм я купил). Когато изпратих баща ми да вземе колата, която беше "готова" по техни думи, те му бяха казали, че не са сменили филтъра, тъй като не бил намаслен, не изглеждал да е зле, маркучите били идеално здрави, НО все пак бяха си взели парите за труда, "тъй като били стигнали така или иначе до филтъра"...
Консултирах се с още 1-2ма майстора за шума след това и всеки от тях казваше, "шумът ти е от филтъра за картерните газове, тоя филтър трябва да се смени", но аз им обяснявах, че вече е гледан и са ми казали, че е здрав, и е супер. Хората мислеха, че се бъзикам, обяснаваха ми, че тоя филтър външно не може да се диагностицира, подхвърляха ми "тоя майстор трябва да го смениш", ама аз тъп и упорит...
След още няколко бъзика от страна на други майстори, накрая се реших на смяна. Резултатът - сменен филтър и един маркуч, който е изгорял и станал на пластелин. Шумът изчезна, колата се държи значително по-добре отпреди. Няма как маркучът/филтърът да са се прецакали точно в тия 500-600 км, тъй като звукът, както вече казах, съм го слушал нон-стоп предишните 15000 и не беше някаква новост за автомобила.
Няколко неща ме притесняват в тая история:
1) Момчетата не успяха да идентифицират, това което всеки друг след тях успя от раз - че шумът идва от филтъра на картерните газове
2) По собствено усмотрение решиха да НЕ СМЕНЯТ филтъра
3) Това не попречи да вземат пари за труд
4) Подлъгаха ме, че са гледали филтъра е той е читав и няма нужда от смяна
5) Такъв филтър ВЪНШНО няма как да се разбере читав ли е или не
6) Подчертаха, че маркучите са идеални при положение, че единия маркуч реално беше изчезнал
Всичко това ме води на мисълта, че колата не е била погледната по отношение на филтъра. Дали не са имали време, дали не са имали частта, не знам какво е станало... Всеки случай, сега ще трябва да проверя и всичко друго от този ремонт, за да ми е мирна главата...
Много, ама наистина много ми се искаше това да е единствения и последния сервиз в който колата ми ще влиза, тъй като момчетата се държаха добре и изглеждаха читави, но за съжаление, нещата се развиха по този начин.
Моето лично мнение, е че е 100 пъти по-добре да ми кажете "не знаем", "не можем" или "не искаме" отколкото да ми дадете наизуст грешна диагноза на колата. Междувременно от колега, който живее в съсдения блок до сервиза, чух доста негативно изказване по отношение на момчетата, но няма да влизам грам в детайли - казвам си само моя случай и нека хората си имат едно на ум.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Нямам реален спомен за самия филтър, но имам спомен за колата и баща ти.
Още тогава му обясних, че единствената причина да НЕ сменим филтъра за картерните газове е, че не смятаме, че е за смяна.
Като казвам "не смятаме, че е за смяна - имам предвид по външни белези!" - разбира се, че самият филтър (вътрешно тяло) не може да бъде прегледан отвън, но състояние на корпуса и на маркучите говореха за добро общо състояние.
Да - пари за труда са взети, няма как да го огледаме ако не достигнем до него!
Пари за последвалата диагностика още тогава (пред баща ти) - не са взети.
Единствената причина, поради която не сме сменили филтъра е това, че сме се опитали да ти спестим пари за смяната на нещо, което според нас не е било за смяна!
П.с.
Смея обаче да твърдя, че опитвайки се да направим добро (като не ти поръчаме и подменим филтъра, при положение, че сме сметнали, че е наред) ни носи негативи...
По спомен колата беше оставена при нас "ЗА ДА ВИДИМ" състоянието на филтъра, а не с изричното желание от твоя страна да го сменим.
Всичко добро желая и успехи с колата.
Още тогава му обясних, че единствената причина да НЕ сменим филтъра за картерните газове е, че не смятаме, че е за смяна.
Като казвам "не смятаме, че е за смяна - имам предвид по външни белези!" - разбира се, че самият филтър (вътрешно тяло) не може да бъде прегледан отвън, но състояние на корпуса и на маркучите говореха за добро общо състояние.
Да - пари за труда са взети, няма как да го огледаме ако не достигнем до него!
Пари за последвалата диагностика още тогава (пред баща ти) - не са взети.
Единствената причина, поради която не сме сменили филтъра е това, че сме се опитали да ти спестим пари за смяната на нещо, което според нас не е било за смяна!
П.с.
Смея обаче да твърдя, че опитвайки се да направим добро (като не ти поръчаме и подменим филтъра, при положение, че сме сметнали, че е наред) ни носи негативи...
По спомен колата беше оставена при нас "ЗА ДА ВИДИМ" състоянието на филтъра, а не с изричното желание от твоя страна да го сменим.
Всичко добро желая и успехи с колата.
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги