Angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Re: Angel eyes
NeoGope написа:Колеги ако може да отправя един прост въпрос:
http://www.ebay.com/itm/A667-BMW-E46-E3 ... 2329c42baf
Това става ли за нещо или да не си играя с китайски изпълнения?
Вместо тези китайски изпълнения, си вземи от който и да е от хората във форума които продават. Най-малкото гаранцията ти е лесна и те са точни

- Ganchetty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 2002 330ci Convertible
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
http://imageshack.us/f/4/photopsn.jpg/
Ето как се получи при мене, колеги. 140 лв с монтажа и съм доста доволен вече 1 месец.
Ето как се получи при мене, колеги. 140 лв с монтажа и съм доста доволен вече 1 месец.
Live and learn... Life is a lesson and i'm the teacher!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- Ganchetty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 2002 330ci Convertible
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Колега, проблем с удивителните ли имаш?

Live and learn... Life is a lesson and i'm the teacher!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- NeoGope
- Потребител
-
- Кара: 320D
Сдобих се с LED angel eyes(Благодарности на колегата Babuna за всичко!), но като навързах кабелчетата и ги свързах съответно към "+"-са и "-"-са на акумулатора директно за тест никой от angel-ите не светна...проблем в тях или аз нещо не правя както трябва?
Малко мнение да споделя и аз 
LED angel eyes-a определено кефи повече (поне мен) от CCFL-a и е доста силен (направo си е day light
), но малко ме издразни, че след 5 месеца умряха 2 диода точно един до друг, което ги прави по-лесни за забелязване.

LED angel eyes-a определено кефи повече (поне мен) от CCFL-a и е доста силен (направo си е day light

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
NeoGope написа:Сдобих се с LED angel eyes(Благодарности на колегата Babuna за всичко!), но като навързах кабелчетата и ги свързах съответно към "+"-са и "-"-са на акумулатора директно за тест никой от angel-ите не светна...проблем в тях или аз нещо не правя както трябва?
След като свържеш съответните кабели към + и -, трябва да докоснеш + с един от двата тънки кабела (които са за кутията и плафоните).
Rainbow написа:Малко мнение да споделя и аз
LED angel eyes-a определено кефи повече (поне мен) от CCFL-a и е доста силен (направo си е day light), но малко ме издразни, че след 5 месеца умряха 2 диода точно един до друг, което ги прави по-лесни за забелязване.
Нямаш ли гаранция? Или не ти се занимава да разглобяваш пак?

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
NeoGope написа:Сдобих се с LED angel eyes(Благодарности на колегата Babuna за всичко!), но като навързах кабелчетата и ги свързах съответно към "+"-са и "-"-са на акумулатора директно за тест никой от angel-ите не светна...проблем в тях или аз нещо не правя както трябва?
За тест директно ги сложи на акумулатора без релето.+ е червения - е черния които влизат в ангелските очи.Мисля ,че и на платката откъм задния край има щампа + и - на спойките.И нали знаеш,че диодите имат поляритет-тоест няма да светят ако размениш + и -
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Malik написа:...
Нямаш ли гаранция? Или не ти се занимава да разглобяваш пак?
Имам, тези дни трябва да видя да взема резервния ринг, но това не променя както сам си се сетил факта, че си е играчка смяната и особено след 2-3 сваляния, в момента хич не ми се бута

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- NeoGope
- Потребител
-
- Кара: 320D
Проблемът е "в моят телевизор" - трябвало е и trigger wire-а да вържа към "+", за да светнат...вече всичко е супер инсталирах ги и ги вързах и с дистанционното да работят даже! Много съм доволен! А за тези които нямат плафони за осветление в краката и искат да се вържат "екстричката" с дистанционното ето много полезно обяснение: http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=465564
- Рейсъра
- Потребител
-
- Кара: COUPE
- Мечтае да кара: на две гуми
От плафона на жапката нестава ли?
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Рейсъра написа:От плафона на жапката нестава ли?
Плафона свети като е отворена жабката само.
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
ето ги и моите очи-2 часа ми струваше инсталцията
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
Колеги, имам проблем с моите ангелски очи - не се включват при отключване на колата.
Видях че имат едно реленце което трябва да е за тази екстра и подозирам, че то се е прецакало. Някой знае ли дали мога да си купя от някъде само релето?
Видях че имат едно реленце което трябва да е за тази екстра и подозирам, че то се е прецакало. Някой знае ли дали мога да си купя от някъде само релето?