Проблем с таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с таблото
Здравейте, колеги!
Нов съм тъй, че надявам се да простите невежеството ми, но бързо се уча
Отскоро съм горд собственик на БМВ е39 2.5 дизел комби от 2000г. всичко е прекрасно, но преди 2 седмици 5 минути след като потеглих изведнъж ми светна АСЦ и АБС на таблото, спрях и се загледах - оказа се, че освен това и нивото на дизела в резервоара не се отчита правилно - стрелката си играеше нагоре-надолу, потеглих бавно - моментен разход - не работи, скоростомер - не работи. единствените уреди даващи признаци на живот бяха оборотомер и температурата (не знам, доколко вярно отчиташе)..... понеже беше късно се прибрах и на следващия ден я закарах при познат... познайте - работеше си всичко като пушка... сума ти време въртяхме сукахме - нищо, всичко си работи.... днес обаче на тръгване за работа - пак същата история....
П.С. - забравих да кажа - преди месец като я взех мина както си му е редът през всички прегледи, както и през диагностика, която не откри нищо....
ако някой има представа за проблема ще съм благодарен да сподели мнение! благодаря предварително!
Нов съм тъй, че надявам се да простите невежеството ми, но бързо се уча

П.С. - забравих да кажа - преди месец като я взех мина както си му е редът през всички прегледи, както и през диагностика, която не откри нищо....
ако някой има представа за проблема ще съм благодарен да сподели мнение! благодаря предварително!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Проблем с таблото
Добре дошъл колега!
Проблема ти е заден ляв датчик на абс-а. Пиши го в търсачката и ще разбереш защо! И ползвай търсачката, има писано за всичко
Проблема ти е заден ляв датчик на абс-а. Пиши го в търсачката и ще разбереш защо! И ползвай търсачката, има писано за всичко

Мерси, колега!
занапред ще се опитам да не спамя много! сега остава да си намеря датчик
занапред ще се опитам да не спамя много! сега остава да си намеря датчик

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
дано проблема се окаже в датчика, ако не се готви за ABS блок. 

- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Колеги, да не отварям нова тема и аз го имам абсолютно същия проблем и скоростомера ми играе казачок... Или изобщо не работи, спира, тръгва. Да попитам преди да купувам нов датчик, възможно ли е да е прекъснат (окислен) кабел, а не самият датчик, защото от време на време сработва?
6 мнения
• Страница 1 от 1