Цветове бежови салони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Стилиян 200
- Потребител
-
- Кара: e39-530d-Комби 2000г.
- Мечтае да кара: 530d-2007г.
- Детайли за колата: е39 530d комби с M пакет
Цветове бежови салони
Здравейте!Искам да попитам знаещите има ли нюанси на бежовия цвят на кожените салони!Идеята ми е,възможна ли е смяната само на предни седалки,без това да се забелязва,тоест да има разнотоние?Ако има различни цветове как да определя моя,за да си търся същия?Питам защото обикновенно нещата ги намирам на другия край на България и само по снимки е невъзможно да се определи.Колата ми е комби,а обикновено намирам от седан затова ми е притеснението,иначе е ясно-вземаш целия салон и си готов! 

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- Стилиян 200
- Потребител
-
- Кара: e39-530d-Комби 2000г.
- Мечтае да кара: 530d-2007г.
- Детайли за колата: е39 530d комби с M пакет
Re: Цветове бежови салони
Обясних,че моята е комби,а намирам от седан!Взаимозаменяеми са само предните седалки! 

Re: Цветове бежови салони
Нюанси бол колега,beige,hell beige,sand,1,2......и.т.н по принцип има някаква разлика но предполагам не е толкова фрапираща.Особенно като поовехтеят малко.Ако ти се занимава махаш кората на гърба на предната седалка и отдолу на опаката страна на кожата която е под подглавника трябва да има етикетче с номера и фабричния цвят на кожата,може и да е на друго място залепено,но със сигурност има.Аз на това място съм го откривал няколко пъти.
4 мнения
• Страница 1 от 1