Помагайте СД на е46 не работи

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46

Помагайте СД на е46 не работи

Мнение от rochi » 12 Апр 2013, 22:11

Здравейте колеги!Имам проблем след като спряха да се чуват левите колони се наложе да се поразровя в форума на е46 за подобен проблем.За мое съжаление излезе проблем с стъпалото което било фабричен проблем при е46 комби 320d 150kn които след прегряване на усилвателя с течение на времето се отлепвало стъпалото(има 2стъпала за леви и десни канали)и за съжаление не подлежи на ремонт.Понеже всички препоръчват смяна на уселвателя с друг и втора ръка не е въобще евтино реших да се допитам до майстор които поправя автотехника,и след разпитване на сам на там намерих човек които се зае с ремонта като постави допълнително стъпало и замени само отлепилото ляво стъпало(Искам да добавя че при натиск на стъпалото колоните започваха да се чуват) и каналите си доидоха на място но след това ми спря звука на СД ченджара върти си песните но без звук!!!Преди да кажете каде съм намерил този майстор да кажа че той бе единствения които се зае да го прави във Варна всички други пулиха очи като видят BMW,та молбата ми е ако някои знае да каже каде е сбъркал при свързването на допълнителното стъпало или има друг проблем.Иначе сега си работят каналите,навигацията и MD само СД отказва .Благодаря ви предварително :driving: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Re: Помагайте СД на е46 не работи

Мнение от S7 » 16 Апр 2013, 2:26

Забравил е да свърже аудиото на ченджъра,отивай пак при него за рекламация ;)

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от rochi » 18 Апр 2013, 9:30

S7 написа:Забравил е да свърже аудиото на ченджъра,отивай пак при него за рекламация ;)

Благодаря колега но тои не е пипал нищо към ченджара само закъчи нещо къто крайно стъпало и замини по този начин изгорялото (разлепилото се).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 19 Апр 2013, 4:50

Не е задължително да бута ченджъра,просто докато е ровил е забравил да закачи някой кабел или пък ако е голям "майстор" е прекъснал някоя връзка ;)

Назад към E46