:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
Re: :: Случаи на некоректност ::
Здравейте колеги!
Колкото и да не ми се искаше дойде и моя ред да се разпиша в тази тема!
Става въпрос за следната обява viewtopic.php?p=3505556#p3505556
прикачам и част от писанията с въпросния колега
Снимка номер 1 е уговорката(никъде не пише продавам нещо на приятел!)
правя си оферта и уж сме ОК ... да ама НЕ след събранието на 20.01.2013 в София минавам през Самоков и пак греда.
Звъня на колегата а след уговорка ми казва мен ме няма оставил съм ги при приятел мини през него той ще ти ги даде
но все пак си вика СУПЕР
колегата поне си е направил труда да ги остави
пак ДА АМА НЕ
отивам чакам 20 мин. пред някаква къща да излезе някакъв пич и да разиграе сцена на това че търси ХАЛОГЕННИТЕ и РЕШЕТКАТА на предната броня.
"ОК незнам къде са к`во правим" това му беше въпроса, тъй като бързах го попитах мога ли да разчитам че ще ги намерите с твоя авер и ще ги пратите ???
"Няма проблем, веднага щом ги намеря ще ги пратя, той трябва да ти има телефона" ОК (малко съмнително той не ги намира и той ще ги търси ама ..)
мерак и не обърнах внимание ОСНОВНАТА ми грешка, но имайки предвид че обявата е пусната от човек толкова отдавна регистриран във форума ...
И все пак снимка номер 2 колегата ми е писал че ще си ги получа
АМА пак не ясно се вижда шикалкавене, ама аз пак нали сам доверчив и си чакам!Ден, два, седмица, МЕСЕЦ но уви НЕ!
Писах на колегата няколко лични на който не отговори и накрая звъннах.
"Колега какво става ..."
" Отдавна не съм влизал в форума, пък и мислих че той ти ги е пратил"-- отдавна не е влизал а аз виждам че си е получил личното
"И колко още да чакам"- нормално да попитам
"Ами да ти дам телефона да му звъннеш"- е тука направо захапах телефона
"На никой няма да звъня, Ти си пуснал обявата от чуждо име което е забранено ти се разбирай с него. Ако смяташ да продължаваш да продаваш във форума до седмица решете с твоя авер к`во правим, ако не на модераторите като некоректен за бан "- макар да мисля че тука е по добре саморазправа
след няколко дена последва снимка номер 3
Както казват господата полицай ооо системен нарушител!
П.С. Да цената е била ниска само халогените са си 100-тина лв, но така е пусната обявата.Аз вече прежалих решетката + халогени пари все още нямам върнати но ще следя постовете на колегата и на всяка тема ще пиша колко е коректен
Колкото и да не ми се искаше дойде и моя ред да се разпиша в тази тема!
Става въпрос за следната обява viewtopic.php?p=3505556#p3505556
прикачам и част от писанията с въпросния колега
Снимка номер 1 е уговорката(никъде не пише продавам нещо на приятел!)
правя си оферта и уж сме ОК ... да ама НЕ след събранието на 20.01.2013 в София минавам през Самоков и пак греда.
Звъня на колегата а след уговорка ми казва мен ме няма оставил съм ги при приятел мини през него той ще ти ги даде

колегата поне си е направил труда да ги остави

"ОК незнам къде са к`во правим" това му беше въпроса, тъй като бързах го попитах мога ли да разчитам че ще ги намерите с твоя авер и ще ги пратите ???
"Няма проблем, веднага щом ги намеря ще ги пратя, той трябва да ти има телефона" ОК (малко съмнително той не ги намира и той ще ги търси ама ..)
мерак и не обърнах внимание ОСНОВНАТА ми грешка, но имайки предвид че обявата е пусната от човек толкова отдавна регистриран във форума ...
И все пак снимка номер 2 колегата ми е писал че ще си ги получа

Писах на колегата няколко лични на който не отговори и накрая звъннах.
"Колега какво става ..."
" Отдавна не съм влизал в форума, пък и мислих че той ти ги е пратил"-- отдавна не е влизал а аз виждам че си е получил личното

"И колко още да чакам"- нормално да попитам
"Ами да ти дам телефона да му звъннеш"- е тука направо захапах телефона
"На никой няма да звъня, Ти си пуснал обявата от чуждо име което е забранено ти се разбирай с него. Ако смяташ да продължаваш да продаваш във форума до седмица решете с твоя авер к`во правим, ако не на модераторите като некоректен за бан "- макар да мисля че тука е по добре саморазправа

след няколко дена последва снимка номер 3
Както казват господата полицай ооо системен нарушител!
П.С. Да цената е била ниска само халогените са си 100-тина лв, но така е пусната обявата.Аз вече прежалих решетката + халогени пари все още нямам върнати но ще следя постовете на колегата и на всяка тема ще пиша колко е коректен

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писах му.
- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
- Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!

-Единствената връзка с мен беше,че аз те упътих по телефона до момчето от което взе броните.
-С него си се разбирал какво да ти праща и какво не-НЕ С МЕН!
-Румен каза,че сте се разбрали за решетките,но нищо за халогените.
-Казах ти,че не е намерил така обещаното и е казал,че ще ти върне някакви пари.
-Дадох ти телефона му да се разберете
До тук нещо да излъгах?!
Сега относно обявата.Аз и въпросното момче си купихме по един М-пакет за 540-ките,аз се принудих по неволя,че начупих мойте зимата.Продадох колата с обикновени брони които ми изпаднаха на промация същия цвят.Пуснах си обява зя М-пакета.......продадох го ,но имаше още 5-6 кандидата.Споменах пред Румен,че сам си продал мойте брони и той каза дай да дам и моите.Свързах колегата с Румен и.....ЕТО СЕГА оплаква се от мен
Няма проблем,сложете бам или каквото искате.Имам вина,но колегата не е купил нищо от мен.Не се е разбрал с мен за липси и прочие.Аз играх ролята на буфер.Като му дадох дирекна връзка той ми заяви:АЗ НО НИКОЙ НЯМА ДА ЗВЪНЯ!
Е,че той като неиска..............
http://www.youtube.com/watch?v=KUwQ7xQbCbQ
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
http://www.youtube.com/watch?v=fa5iGPWGBMY

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
http://www.youtube.com/watch?v=fa5iGPWGBMY

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това е едно много добро показно защо сме въвели това правило против пускането на чужди части в продажба... съвсем нагледно се вижда... сега да се види особено от тези, които са против и дано проумеят тези, които се опитват да помагат по такъв начин и да престанат да го правят. Защото това не е първият и няма да е последният случай, когато някой "гори" заради свой "приятел".
Сега заради твоя "приятел" ти ще обереш калая... ако профила ти тук е важен за теб е добре да измислиш как да оправиш нещата с човека т.е. макар да не ти директният "продавач" сам се замеси директно в цялата схема. От теб зависи.
Сега заради твоя "приятел" ти ще обереш калая... ако профила ти тук е важен за теб е добре да измислиш как да оправиш нещата с човека т.е. макар да не ти директният "продавач" сам се замеси директно в цялата схема. От теб зависи.
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
Пиша само за да уточня.
През цялото време говоря с човека от телефона Kosturo виждам приятеля му за 10мин
след което той ми потвърди със лично и съм го сложил че няма да има проблеми
а
Ами бай Х... защо не се появи преди хиляда пъти да те търся!!!
И накрая "ми звънни му" ?!?!? Е ти какво очакваше освен да кажа "аз на никой няма да звъня това ти ще го оправиш"!!!
Дай да търся кой ги е произвел?!!??!
След като има потвърждение на лично че ще получа обещаното от обявата а го няма .... аз лично ще си ги купя! Мога и имам възможност!
Но след като е обещано и не изпълнено е некоректен продавач!
През цялото време говоря с човека от телефона Kosturo виждам приятеля му за 10мин

Ами бай Х... защо не се появи преди хиляда пъти да те търся!!!
И накрая "ми звънни му" ?!?!? Е ти какво очакваше освен да кажа "аз на никой няма да звъня това ти ще го оправиш"!!!
Дай да търся кой ги е произвел?!!??!
След като има потвърждение на лично че ще получа обещаното от обявата а го няма .... аз лично ще си ги купя! Мога и имам възможност!
Но след като е обещано и не изпълнено е некоректен продавач!
- indzagio
- Потребител
-
- Кара: E39-99'Е39-03'
- Мечтае да кара: самолет
Внимание!!! Blademasta измамник!
Изненадааа, отварям пратката от Еконт, която ми върна и .... счупеният бутон от колата на колегата някак си се озова в моя пакет, а пък моя в колата на колегата. Само, че колегата е пропуснал да обърне внимание, че има щемпели с годините на производство и номерата.
Колега ти се оказа изключително нагъл мръсник и за да изпревариш събитията за едни скапани 5-10лв си готов да омаскариш авторитета на човек.
Ще си платиш, света е малак, два дни седмично съм в Пловдив, лесно ще стигна до теб, имам ти имената, телефона и района в който живееш.
Това си е един вид измама за която доказателството ми е в ръцете, чудя се дали пък да не пусна една жалба или просто да ти ......майката...
Това не може да е истина .....за 5-10лв....... чудя се........това не може да е истина, и защо се криеш вече зад някаква жена.... г-н Златко Ангелов, която отговаря на телефона ти с "няма такъв"?
Ще съжаляваш.....обещавам ти.

Изненадааа, отварям пратката от Еконт, която ми върна и .... счупеният бутон от колата на колегата някак си се озова в моя пакет, а пък моя в колата на колегата. Само, че колегата е пропуснал да обърне внимание, че има щемпели с годините на производство и номерата.
Колега ти се оказа изключително нагъл мръсник и за да изпревариш събитията за едни скапани 5-10лв си готов да омаскариш авторитета на човек.
Ще си платиш, света е малак, два дни седмично съм в Пловдив, лесно ще стигна до теб, имам ти имената, телефона и района в който живееш.
Това си е един вид измама за която доказателството ми е в ръцете, чудя се дали пък да не пусна една жалба или просто да ти ......майката...
Това не може да е истина .....за 5-10лв....... чудя се........това не може да е истина, и защо се криеш вече зад някаква жена.... г-н Златко Ангелов, която отговаря на телефона ти с "няма такъв"?
Ще съжаляваш.....обещавам ти.

- Blademasta
- Потребител
-
- Кара: e39 2001 525d 163+chip
- Мечтае да кара: по-горното за дълго време
1) Бях на работа и незнам кой ми е пипал телефона !!!
2 ) Несъзнателно съм ти пратил грешния бутон - първо монтирах него и всички останали (явно и моя) неща ги прибрах заедно.
Нямам против да ти върна бутона само кажи адрес и го връщам за да приключим тая тъпа история!!!
Съжалявам, че така е станало - не съм го направил умишлено !!!
2 ) Несъзнателно съм ти пратил грешния бутон - първо монтирах него и всички останали (явно и моя) неща ги прибрах заедно.
Нямам против да ти върна бутона само кажи адрес и го връщам за да приключим тая тъпа история!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Blademasta написа:1) Бях на работа и незнам кой ми е пипал телефона !!!
Усещаш ли как почва да ти пари под краката?
Защо беше цялото това пищене от теб?Май работата отива на крадеца вика, дръжте крадеца, а?

Как така случайно си сложил здравия бутон на твоята кола, а счупения си върнал на колегата?Да нямаш полтъргайст у вас?
- Blademasta
- Потребител
-
- Кара: e39 2001 525d 163+chip
- Мечтае да кара: по-горното за дълго време
Никви полтъргайсти няма - несъзнателно съм сгрешил и още утре ще му върна копчето (до офиса на Еконт Илиенци) !!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
In_Memoriam написа:За съжаление ще трябва и аз да се разпиша в тази тема. Бях пуснал обява, че купувам предна поставка за чаши за Е39. Писа ми потребител с никнейм Gorcho Racing Team. Личното съобщение съдържаше град и телефон. Реших да му се обадя след два дни, като по телефона той ме увери, че поставката е перфектна. Казах му, че ще му пиша във форума с данните ми, за да ми изпрати поставката по Еконт (въпреки, че и двамата сме от София). Не беше влизал 2 дни, след което е влязъл и е прочел съобщението. Чаках ден, два, три, но не получавах нищо. Реших да му звънна да го питам какво става. Обясни ми, че нямал интернет и ми загубил данните, затова ме помоли да му изпратя данните ми на SMS. Направих го. Отново си почаках 2-3 дни и нищо не получавах. Звъннах му да го попитам дали не е забравил случайно, но каза че не бил. След още 2-3 дни се отказвам от това да ми изпраща поставката за чаши, защото минаха 2 седмици, а аз не съм получил нищо.
За да не остана неразбран: този човек не ми дължи нищо, нито пък искам нещо от него. За мен той просто е несериозен и безотговорен и искам да предупредя други колеги, които имат желание да поръчват нещо от него да го имат предвид, защото към мен е бил некоректен по описания от мен начин, но към някой друг знае ли се - може да е доста по-сериозно.
Благодаря!
Този случай също е до тук!
Тази тема е за НЕКОРЕКТНИ търговци, а не за НЕСЕРИОЗНИ!
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Здравейте, и аз попаднах на некоректен търговец.
Става въпрос за MPOWERfan memberlist.php?mode=viewprofile&u=20602
и за тази обява viewtopic.php?f=132&t=330804
В разговор по телефона го попитах, джантите прави ли са, имат ли заварки и кривини и така нататък, защото ще купя още 4 джанти от същия модел, но с различно ЕТ и ще правя от двата комплекта един. И ако купя едните трябва и другите да са добри, защото връщане назад няма. Той ме увери, че са перфектни и че няма да имам проблеми. Затова купих другите 4 джанти от друг колега от форума и сега купих и тези и се оказа, че съм се наиграл!
До сега съм проверил две от джантите, и оставих другите две за проверка.
И двете джанти бяха криви а в обявата пишеше че са прави! И двете джанти имат заварки по над 25см отвътре и едната е мазана с някаква смола за да държи въздух предполагам. Състоянието им е повече от трагично!
И за да не съм голословен пускам снимки на двете джанти.
В обявата пише "Гумите са Pirelli 215/55/17 който са в прилично здраве ще искарат сезона можеби и още един."
Тези гуми когато и да ги изхвърлиш ще им е късно, нестига че са изтрити , но и са криви.
Ето две от тях.
Явно неслучайно не са снимани всички джанти и гуми.
Според мен този човек няма място в сериозен форум като този.
Никой да не купува нищо от него!
Абсолютен измамник!!!!
В разговор по телефона го попитах, джантите прави ли са, имат ли заварки и кривини и така нататък, защото ще купя още 4 джанти от същия модел, но с различно ЕТ и ще правя от двата комплекта един. И ако купя едните трябва и другите да са добри, защото връщане назад няма. Той ме увери, че са перфектни и че няма да имам проблеми. Затова купих другите 4 джанти от друг колега от форума и сега купих и тези и се оказа, че съм се наиграл!
И двете джанти бяха криви а в обявата пишеше че са прави! И двете джанти имат заварки по над 25см отвътре и едната е мазана с някаква смола за да държи въздух предполагам. Състоянието им е повече от трагично!
В обявата пише "Гумите са Pirelli 215/55/17 който са в прилично здраве ще искарат сезона можеби и още един."
Тези гуми когато и да ги изхвърлиш ще им е късно, нестига че са изтрити , но и са криви.
Ето две от тях.
Абсолютен измамник!!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
REMUS написа:Здравейте, и аз попаднах на некоректен търговец.
Ето две от тях.
Абсолютен измамник!!!!
Когато аз взех джантите бяха проверени в гумаджийница хората казаха,че са ок.Не са размонтирали гумите както и аз в периода в който съм ги карал (месец и малко).Не съм и подозирал за наличието на тези заварки! Ако са били видими без размонтиране на гумите никога не бих прикрил такова нещо.Абсолютно винаги съм бил страшно коректен в форума,нека колеги който са купували нещо от мен кажат ако искат разбирасе!
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Абе тия гумаджии, дето са ги проверявали да не са Стиви Уондър, Рей Чарлс и Орхан Мурад? Щото 1 метър заварки и от самолет се виждат...То бива, бива, ама това вече е извън пътя...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

sas_88 написа:В такъв случай трябва да си вземеш джантите обратно и да върнеш парите на човека.
Не ме устройва вариант с връщане на парите, защото преди тези купих още 4 с по-голямо ЕТ.
Идеята ми е да карам предни джанти с голямо ЕТ и задни с малко, и понеже няма вариант да си купя такива джанти от един комплект, си купувам 8 джанти от двама различни продавача и си правя желания комплект. Дефакто сега ако му върна джантите, няма да имам какво да правя и другите 4.
Затова преди да купя другите 4, пу звънях на човека и го питах добри ли са джантите и имат ли заварки, за да знам да купувам ли другите.
Абе трагедия, кво да си говорим.....

Назад към Авточасти и аксесоари