Реика Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и Мерцедес S КЛАСА
- Мечтае да кара: РЕТРО автомобил
Реика Е39
Колеги, сажелявам че повтарям темата, но мисля че най правилно решение ще ми дадете вие!
Проблема е следния! Рейка Е39 за 2 седмици е карах за 3 места и продължава да тропа пари дадени до момента много явно на поправка не подлежи а тропането е просто не търпимо и съм на път да се разделя с колата ако проблема не го реша по някакъв начин! Нова е доста пари аз за сега съм дам за ремонти към 500 и отгоре лева но новата е много пари, дали мога да си намеря втора ръка читава или няма смисъл да се занимавам, има ли колега които да е имал същия проблем който го е решил и ако да как ? Колата е Е39 525Д 2003г.
Благодаря предварително .
Проблема е следния! Рейка Е39 за 2 седмици е карах за 3 места и продължава да тропа пари дадени до момента много явно на поправка не подлежи а тропането е просто не търпимо и съм на път да се разделя с колата ако проблема не го реша по някакъв начин! Нова е доста пари аз за сега съм дам за ремонти към 500 и отгоре лева но новата е много пари, дали мога да си намеря втора ръка читава или няма смисъл да се занимавам, има ли колега които да е имал същия проблем който го е решил и ако да как ? Колата е Е39 525Д 2003г.
Благодаря предварително .
- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: Реика Е39
Зимаш една втора ръка от обявите във форума и отиваш да ти я рециклират.
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Re: Реика Е39
Започваш да обикаляш по моргите за втора употреба и всяка рейка я проверяваш за луфт между червяка и гребена при положение на прав волан - като намериш такава без луфт т.е. с неизносени червяк и/или гребен, я взимаш. Всичко останало по тази рейка се прави.
3 мнения
• Страница 1 от 1