Проблем със светлини

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530XI
Мечтае да кара: M5 f10

Проблем със светлини

Мнение от Achkata_ci » 14 Апр 2013, 19:54

Здравейте, имам следният проблем. Един ден ми светна грешката , че ми е изгорял ляв фар/габарит. Обаче всичко си светеше... След известно време спря да ми свети дългият ляв фар , после левият халоген , а късият се пуска от 3-4-5 опита.. Струва ми се странно да изгорат по 1 и също време толкова крушки и то все отляво ? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Проблем със светлини

Мнение от red_bull92 » 14 Апр 2013, 22:38

Колега, може би им е дошло времето за смяна, на мен така ми изгоряха: преден десен габарит, 1ния плафон на багажника, после крушката на часовника в купето, и няколко ми мигаха на таблото ( за късите и дългите). Смених ги и сега нямам никакви проблеми. Колата не е BMW. Смени ги и ако пак изгорят значи е другаде проблема.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Achkata_ci » 15 Апр 2013, 1:51

Да де , но как пък всичко отляво точно ми стана инт.. п.с всичко е ксенон дори халогените :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 15 Апр 2013, 16:00

Achkata_ci написа:Да де , но как пък всичко отляво точно ми стана инт.. п.с всичко е ксенон дори халогените :dunno:

Я виж как сам си си отговорил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 15 Апр 2013, 17:00

колега,провери си масите отпред.мисля че са общи на обща шина която стои на калника
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Achkata_ci » 19 Апр 2013, 13:54

Реших си проблема... та ако някой има подобен проблем и иска да разбере , при мен беше доста странно :lol: . Закарах си я на магазинче за ксенон със сервиз и се оказа , че баластите ми за халогените и дългите са вкарани някакси навътре , а съм имал малко отчупено от подкалника... ВЛизало вода и са изгорели .. Сега са ми прикрепени всички баласти горе и не би трябвало да има проблем ..А аз си мисля за крушки боже..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 25 Апр 2013, 10:16

Да използвам и аз темата да се оплача- двата ми фара (фабричен ксенон с лупа) светят различно :) Нощно време няма проблем с качеството на осветяването, но просто ме дразни единия фар да е бял а другия да жълтее. Подозирам, че предния собственик (жабарче) е сложил от единия край крушка с различна температура и затова искам да проверя какви са ми крушките. Обаче като се опитах - не успях :evil: Не мога да махна пластмасовите капачки зад фара, които покриват цокъла за крушките. И на двата фара откачам горния край на капачетата и ги усещам, че са хлабави, но не мога да разбера как по дяволите да ги махна. Моля да споделите какъв е "чалъма" :help: :)

Назад към E46