Проблем със светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530XI
- Мечтае да кара: M5 f10
Проблем със светлини
Здравейте, имам следният проблем. Един ден ми светна грешката , че ми е изгорял ляв фар/габарит. Обаче всичко си светеше... След известно време спря да ми свети дългият ляв фар , после левият халоген , а късият се пуска от 3-4-5 опита.. Струва ми се странно да изгорат по 1 и също време толкова крушки и то все отляво ? 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Проблем със светлини
Колега, може би им е дошло времето за смяна, на мен така ми изгоряха: преден десен габарит, 1ния плафон на багажника, после крушката на часовника в купето, и няколко ми мигаха на таблото ( за късите и дългите). Смених ги и сега нямам никакви проблеми. Колата не е BMW. Смени ги и ако пак изгорят значи е другаде проблема.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
Да де , но как пък всичко отляво точно ми стана инт.. п.с всичко е ксенон дори халогените 

Achkata_ci написа:Да де , но как пък всичко отляво точно ми стана инт.. п.с всичко е ксенон дори халогените
Я виж как сам си си отговорил.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега,провери си масите отпред.мисля че са общи на обща шина която стои на калника

- Achkata_ci
- младши ентусиаст
-
Реших си проблема... та ако някой има подобен проблем и иска да разбере , при мен беше доста странно
. Закарах си я на магазинче за ксенон със сервиз и се оказа , че баластите ми за халогените и дългите са вкарани някакси навътре , а съм имал малко отчупено от подкалника... ВЛизало вода и са изгорели .. Сега са ми прикрепени всички баласти горе и не би трябвало да има проблем ..А аз си мисля за крушки боже..

- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Да използвам и аз темата да се оплача- двата ми фара (фабричен ксенон с лупа) светят различно
Нощно време няма проблем с качеството на осветяването, но просто ме дразни единия фар да е бял а другия да жълтее. Подозирам, че предния собственик (жабарче) е сложил от единия край крушка с различна температура и затова искам да проверя какви са ми крушките. Обаче като се опитах - не успях
Не мога да махна пластмасовите капачки зад фара, които покриват цокъла за крушките. И на двата фара откачам горния край на капачетата и ги усещам, че са хлабави, но не мога да разбера как по дяволите да ги махна. Моля да споделите какъв е "чалъма"

7 мнения
• Страница 1 от 1