ЕЛ. СЕДАЛКИ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: COUPE
Мечтае да кара: на две гуми

ЕЛ. СЕДАЛКИ

Мнение от Рейсъра » 10 Апр 2013, 22:20

Здравейте фенове имам проблем /малък или голям незнам/ но дясната ми седалка отказа да работи но не на цяло т.е. отива назад а напред не, а облегалката отива напред а назад не. Мисля си че може да губи контакт но неискам да я разглобявам преди да ви запитам, ако на някой му се е случвало да каже как я е оправил благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: ЕЛ. СЕДАЛКИ

Мнение от Rosendo » 10 Апр 2013, 23:16

Да си откачал скоро акумулатора???
При мен след подмяна на акумулатор ел седалката откачи и започна да прави подобни номера на описаните от теб. След повторно разкачване и закачване на клемите всичко проработи.
Поздрави!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Рейсъра » 11 Апр 2013, 21:35

Колата я купих на скоро, като я купих сичко си работеше и после едно аверче си поигра с нея и оттогава и стана така . Акумолатора не е бутан и несам го откачал. Моята логика е следната 6том се на някаде се движи значи не е от моторчетата които са отдолу два на брой поне толкова видях значи или се е преебало командното копче или прави лош контакт. Някой разглобявал ли е тази част от седалката ,трудно ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 M550D LCI
Детайли за колата: Champagner quarz metallic

Мнение от Burnar » 12 Апр 2013, 15:15

Рейсъра написа:Колата я купих на скоро, като я купих сичко си работеше и после едно аверче си поигра с нея и оттогава и стана така . Акумолатора не е бутан и несам го откачал. Моята логика е следната 6том се на някаде се движи значи не е от моторчетата които са отдолу два на брой поне толкова видях значи или се е преебало командното копче или прави лош контакт. Някой разглобявал ли е тази част от седалката ,трудно ли е?

Пробвай първо да откачиш акумулатора, след това, ако не се оправи, разглобявай.

Потребител
Аватар

Мнение от Рейсъра » 14 Апр 2013, 17:20

Така здравейте колеги направих това за което ме посъветвахте и махнах клемата на акомулатора и седалката заработи :lalala: обаче прозорците на вратите които при затваряне трябваше да се дозатворят сами ни сигнал :shock: . После питах тук там и един индивид ми каза че акомулатора ми бил малак ампераж. Значи погледнах на него си пише 62 амперчаса ,незнам оригинално колко ампера трябва да е? до колкото до прозорците- заключих колата и дозатворих прозорците от ключа сега всичко е ок и седалката работи и сичко само незнам до кога,ще се наложи ли да сменям акумолатора?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Апр 2013, 20:14

Пробвай като ги отвориш и зарвориш напълно с натискане и задържане на бутона.

Назад към E46