ЕЛ. СЕДАЛКИ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Рейсъра
- Потребител
-
- Кара: COUPE
- Мечтае да кара: на две гуми
ЕЛ. СЕДАЛКИ
Здравейте фенове имам проблем /малък или голям незнам/ но дясната ми седалка отказа да работи но не на цяло т.е. отива назад а напред не, а облегалката отива напред а назад не. Мисля си че може да губи контакт но неискам да я разглобявам преди да ви запитам, ако на някой му се е случвало да каже как я е оправил благодаря предварително
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: ЕЛ. СЕДАЛКИ
Да си откачал скоро акумулатора???
При мен след подмяна на акумулатор ел седалката откачи и започна да прави подобни номера на описаните от теб. След повторно разкачване и закачване на клемите всичко проработи.
Поздрави!!!
При мен след подмяна на акумулатор ел седалката откачи и започна да прави подобни номера на описаните от теб. След повторно разкачване и закачване на клемите всичко проработи.
Поздрави!!!
- Рейсъра
- Потребител
-
Колата я купих на скоро, като я купих сичко си работеше и после едно аверче си поигра с нея и оттогава и стана така . Акумолатора не е бутан и несам го откачал. Моята логика е следната 6том се на някаде се движи значи не е от моторчетата които са отдолу два на брой поне толкова видях значи или се е преебало командното копче или прави лош контакт. Някой разглобявал ли е тази част от седалката ,трудно ли е?
- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
Рейсъра написа:Колата я купих на скоро, като я купих сичко си работеше и после едно аверче си поигра с нея и оттогава и стана така . Акумолатора не е бутан и несам го откачал. Моята логика е следната 6том се на някаде се движи значи не е от моторчетата които са отдолу два на брой поне толкова видях значи или се е преебало командното копче или прави лош контакт. Някой разглобявал ли е тази част от седалката ,трудно ли е?
Пробвай първо да откачиш акумулатора, след това, ако не се оправи, разглобявай.
- Рейсъра
- Потребител
-
Така здравейте колеги направих това за което ме посъветвахте и махнах клемата на акомулатора и седалката заработи
обаче прозорците на вратите които при затваряне трябваше да се дозатворят сами ни сигнал
. После питах тук там и един индивид ми каза че акомулатора ми бил малак ампераж. Значи погледнах на него си пише 62 амперчаса ,незнам оригинално колко ампера трябва да е? до колкото до прозорците- заключих колата и дозатворих прозорците от ключа сега всичко е ок и седалката работи и сичко само незнам до кога,ще се наложи ли да сменям акумолатора?

6 мнения
• Страница 1 от 1