Проблем с отварянето е46 320 д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с отварянето е46 320 д
Здравейте колеги случими се следния проблем:Не бях карал колата от два дена и днес си седя в къщи и се чу заводската аларма да се обажда еи така бес причинно пробвах да я спра но на ключа не реагират бутоните след като посвири малко сама спря.След това се опитах да отворя колата не реагира не се отваря с бутоните на ключа доста чета за това че батерията се самозареждала и как се оправа ключа в другите теми но при мен проблема е че не мога да вляза в колата не се отваря и от вратата! Моля за съвет от колегите,и благодаря предварително.
Re: Проблем с отварянето е46 320 д
Чете ли за релетата? Пиши в търсачката - релета, централно и ще излезе
© написа:Чете ли за релетата? Пиши в търсачката - релета, централно и ще излезе
Четах колега но не мога да отворя колата по никакъв начин за да вляза в нея и да видя тия релета..аз не мога да си вляза в колата.
© написа:а механично с ключа не можеш ли?
Не мачех се не иска то и преди не ставаше с ключа и аз си помислих че тоя модел са така...и не знам как да я отворя сега не иска никак..

© написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=222871
Тва с апаратчето за кръвно налягане колега много сложно ми се вижда...Но мога да пробвам да видя какво ще стане..
Тва с апаратчето никаф шанс много ми е стегнато уплатнението и никаф шанс тва на апаратчето да влезе меду тях да се надува..И преди да стане това алармата ми се беше активирала а никога до сега не е правила така да не да е мачено да я отварят 

- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Колега,май ти е паднал акумулатора!Колата седан ли е?
desoxr написа:Колега,май ти е паднал акумулатора!Колата седан ли е?
Да колега седан е и сега като казваш тва за акумолатора светеше точката му жалтеникава светлинка место зелена но не знам и друг п1т сам я отварял с спр слаб акумолатор аи тоя до преди 2 дена нищо му нямаше..Пробвах дори го сварзах с още един акумолатор пак не иска да отвори а пак иначе пищи алармата..
Ето такъв е проблема при мен:https://www.youtube.com/watch?v=9oQfX09exUw разликата че като отворя багажника и колата пищи..
Оправисе колата колеги от самосебеси бях и искарал клемите днес като ги сложих не се пусна алармата и като натиснах бутона на ключа за отключване се отвори 

- patlaka
- Потребител
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: 335D coupe
- Детайли за колата: 204hp седан
и моята пиши така без причина от скоро,иначе я спирам от ключа и се отваря без проблем
Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара BMW
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
добре де,от оригинални аларми неразбирам,защото моята няма,но трябва да се отвори механично с ключа,защо неиска???

14 мнения
• Страница 1 от 1