А бе да му.................

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

А бе да му.................

Мнение от Cult Society » 05 Сеп 2003, 14:09

Добре де,

направих си алуминиева антена на колата - 6см - да замести тази на покрива........в събота.........Е вече я нема :evil:

И сега кво - значи - излизам от колата като си взимам - касетофона, телефона, цигарите, ключовете, якето, запалката..........е , антената кога да я отвия????

писна ми , ей

сега и халогените ли да мисля????

или и тях в джобовете, джантите на гръб, и целата кола у нас :roll:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 05 Сеп 2003, 14:15

С тия неща спасение няма... Аз за щастие държа в гараж иначе сигурно всичко щяха да са изнесли циганите :? Истината сигурно е да си сложиш една страхотна, набиваща се на очи антена и да седиш да дебнеш цяла нощ. Аз не знам някой до сега успявал ли е да сбара крадци в крачка? Ако успее да ги върже и да ги доведе на някоя специална наказателна сбирка. Мисля, че всички имаме какво да им кажем :twisted: В кой квартал си м/у другото?
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

..............

Мнение от Cult Society » 05 Сеп 2003, 14:20

Колата ми е на платен паркин и през деня и докато съм на работа на служебния.............2 часа пред нас стоя само........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: ..............

Мнение от KEVIN-30 » 05 Сеп 2003, 22:52

Здравей,
купи си от КИТАЙСКИТЕ ,дето като си пусне6 касетофона и АВТОМАТИЧНО излиза,аз така си реших проблема и вече неми чупят и крадат антениата.
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 06 Сеп 2003, 9:02

питай да ти кажа, като си оставя Аудито някъде паркирано, където няма охрана(за щастие се случва рядко) кво става, слизам от колата по 10мин. :( то се сваля музика, радари, лайсната на касетофона се прибира в жабката, за да не се разбира че е Пайнер '02-03 модел.
Пък докато търся къде да паркирам музиката се намалява.
Некъв ужас...
После като се върна се прави едно кръгче около колата да видя дали не ми липсват халогените (халогени за 90-ка - хит при айдуците) един път на излизане от Славянска беседа едни мангалета се опитваха да ми свалят капачките на джантите...спасих ги :D
Най-тъжното е че на всеки 5 оставяния на колата на неохраняем паркинг поне веднъж задната ми броня е за боядисване и като видя тая картинка и вече... :puke: .. обещал съм си някой ден да го хвана някой такъв нескопосник и :box: ...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 06 Сеп 2003, 15:39

Nasti написа:Най-тъжното е че на всеки 5 оставяния на колата на неохраняем паркинг поне веднъж задната ми броня е за боядисване и като видя тая картинка и вече... :puke: .. обещал съм си някой ден да го хвана някой такъв нескопосник и :box: ...

питай Андро за нескопосано паркиране, той здраво си изпати........

кандидат ентусиаст
Аватар

Олеле...........

Мнение от Cult Society » 09 Сеп 2003, 14:47

От такива най ме е страх........Паркирам на Аксаков и Бенковски и почти всеки ден има бойни рани по колата....

Насти, така е .......... Ужас е това - и аз треперя на халогените, капачки на джанти.....

:oops: Антената ми се оказа в джоба на вратата :oops: ми то вече не знам кога какво и как съм свалил или сложил на колата :roll:

Но нямам спомен кога съм я свалил.......

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Олеле...........

Мнение от Turturelo » 09 Сеп 2003, 19:11

Cult Society написа:От такива най ме е страх........Паркирам на Аксаков и Бенковски и почти всеки ден има бойни рани по колата....

Ааа...ти продължавай да казваш къде паркираш :shock:

Незнам, но аз съм живо уплашен от това, което чета.. някой от Вас знаят, но ще се местя в София и в момента съм в шок за сигурността на автомобила си ... несъм свикнал колата ми да спи на улицата (винаги е била в гараж), никога несъм я оставял някъде, където не я виждам и никога несъм се притеснявал от това дали ще ме удари/удере някой ... затова и до момента нямаше и АвтоКаско..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 09 Сеп 2003, 19:37

Turturelo написа:Незнам, но аз съм живо уплашен от това, което чета.. някой от Вас знаят, но ще се местя в София и в момента съм в шок за сигурността на автомобила си ... несъм свикнал колата ми да спи на улицата (винаги е била в гараж), никога несъм я оставял някъде, където не я виждам и никога несъм се притеснявал от това дали ще ме удари/удере някой ... затова и до момента нямаше и АвтоКаско..

Кво да ти кажа аз се прибирам в Русе на два три месеца за по два дена и не съм си тръгнал без да ми направят някаква мизерия. Я емблемата ще изчоплят (за какво ли им е :dunno: - на пазара са по 2 лв ) я ще се опитат да я отворят с отверка (имам централно :dunno:) я някой тас ще вземат ( за по 3 - 4 лв) - въобще кокошкарска работа. От тази гледна точка няма да имаш проблеми тук в София. Тука има проблем с паркирането по центъра както беше споменато по-горе и по големия проблем е че се крадат за откуп така че задължително АвтоКаско. Е и разбира се никакви касетофони в колата през нощта!!! :):):) те това е нашата мила :puke: родина
SGV

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 09 Сеп 2003, 20:51

Tender написа: те това е нашата мила :puke: родина

Мда, баш в центъра е веселба :? :roll:. Поне 5 пъти zа 3 месеца ми zакачиха колата некадърни копелета при паркиране, от всички страни я вдлъбнаха, така лекичко, колкото да я усерат. А Свилене, твойта батка май и ключ и бяха теглили 1 или 2 пъти, гуми ти бяха спадали... :lol: Като вzемеш БМВ, само с оръжие ли с кво ли да го паzиш от доброжелатели, неzнам... :box: :roll:.

Най-много ме кефят теzи дето си мислят, че имат zапаzени места, слагат саксии и столове и "гуми пукат"... Но повечето са счупеняци и само бедняшки коли пипат, такива като наште болни фордчета. Спри едно лъскаво БМВ, пък да видиме дали ще намериш после бележка на чистачките иzраzяваща неодобрение от това къде си паркирал с обич към майка ти :lol: :lol:.

Свинщина... :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Сеп 2003, 23:03

Tender написа:Кво да ти кажа аз се прибирам в Русе на два три месеца за по два дена и не съм си тръгнал без да ми направят някаква мизерия.

Къде си държиш колата бе човек?! Мен никога нищо не са ми пипали (да чукна на дърво де) ... Как са нещата с платените паркинги?! Защо не си държите там колите?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 10 Сеп 2003, 7:58

Turturelo написа:Незнам, но аз съм живо уплашен от това, което чета.. някой от Вас знаят, но ще се местя в София и в момента съм в шок за сигурността на автомобила си ... несъм свикнал колата ми да спи на улицата (винаги е била в гараж), никога несъм я оставял някъде, където не я виждам и никога несъм се притеснявал от това дали ще ме удари/удере някой ... затова и до момента нямаше и АвтоКаско..

ААА остави си ти колата без каско в София и после ще виеш като пирински чакал...
Иначе паркинги и гаражи много - ето аз и Fast_and_Furious си имаме гаражи, 75лв. на месец, ако искаш, охраняеми паркинги в центъра бол... 2лв/час, ако искаш....иначе 30лв. паяци+акт-2точки[/quote]
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Мнение от HITMAN » 10 Сеп 2003, 10:47

Turturelo написа:Ааа...ти продължавай да казваш къде паркираш :shock:

Незнам, но аз съм живо уплашен от това, което чета.. някой от Вас знаят, но ще се местя в София и в момента съм в шок за сигурността на автомобила си ... несъм свикнал колата ми да спи на улицата (винаги е била в гараж), никога несъм я оставял някъде, където не я виждам и никога несъм се притеснявал от това дали ще ме удари/удере някой ... затова и до момента нямаше и АвтоКаско..

Споко ще свикнеш .. не е толкова страшно .. въпреки, че зависи и колко ти е наточена колата .. существува и варианта с платен паркинг .. за автокаско е хубаво да имаш

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Сеп 2003, 17:32

От вчера съм в голямот щастливо семейство на БулИнс ... каско проблема решен, остава да си намеря апартамент и паркинг/гараж до него! За 75лв е чудно, аз бях нагласил къде, къде повече пари .. :P

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Сеп 2003, 17:39

На чичо ми и гаража му разбиха, за да изчоплят касетофона... Гледай да не е на някое безлюдно място, че няма спасение от тия наркомани...
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории